Rookvrije gezinsuitjes

Wil je met je gezin een dagje weg op een rookvrije locatie? Steeds meer attractieparken hebben tegenwoordig een rookvrij beleid ingesteld. Ook zie je steeds vaker terrassen bij restaurants waarbij roken vrijwel niet meer is toegestaan. Er is dus volop keuze. Op deze pagina hebben wij alle rookvrije uitjes voor je verzameld.

De leukste rookvrije gezinsuitjes

Steeds minder mensen roken!

Dat roken slecht voor je gezondheid is, is inmiddels voor niemand meer nieuws. Toch was het altijd normaal dat we met zijn allen urenlang in de rij stonden tussen rokende mensen. En meeroken is ook ongezond. Inmiddels is dit probleem bij de meeste attractieparken opgelost en is roken in de rij niet meer toegestaan. Bij veel attractieparken als de Efteling geldt tegenwoordig zelfs een algeheel rookverbod. Daar is roken alleen nog op enkele plekken toegestaan.

Wil je zeker zijn dat je een dagje uit gaat, zonder rokende mensen om je heen? Wij vragen bij alle locaties die worden aangemeld, of het een rookvrije plek betreft. De rookvrije locaties vind je vervolgens terug op deze pagina.