Uitmetkinderen.nl: “ons” verhaal

De website Uitmetkinderen.nl werd opgericht in het jaar 2000. Een tijd waar internet nog in de kinderschoenen stond en vrijwel niemand een mobiele telefoon had. Even ontdekken wat voor leuks er te doen was in de regio, was toen nog niet zo kinderlijk eenvoudig als nu.

Uitmetkinderen.nl werd gelanceerd als één van de eerste platformen waar op je kindvriendelijke locaties kon terugvinden, gebaseerd op een specifieke regio. Met een database aan duizenden uitjes, was er letterlijk voor elke plaats in Nederland aanbod.

En van Nederland was de sprong naar België en Duitsland al snel gemaakt.

Overname en vernieuwde website

Inmiddels zijn we 23 jaar verder. De website is in 2023 van eigenaar gewisseld en in een volledig nieuw jasje gestoken. Het werd tijd voor een nieuwe generatie. Met de vernieuwde Uitmetkinderen willen wij het ontdekken van nieuwe uitjes, restaurants, campings en vakantieparken eenvoudiger maken.

Inmiddels vind je op ons platform meer dan 3000 uitjes die geschikt zijn voor een gezin met kinderen. En wordt onze website maandelijks door meer dan 100.000 gezinnen bezocht.

Onze doelgroep en ons bereik

Wij richten ons op alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die – net als wij – leuke dingen willen doen met hun kinderen en kleinkinderen. En er zelf ook van willen genieten.

De locaties zijn voor een groot deel door onszelf bezocht en beoordeeld en voor de rest door onze bezoekers.

Heb je een uitje wat écht niet mag ontbreken?

Heb je zelf een tof uitje, of ben je ergens geweest wat bij ons echt niet mag ontbreken? We zijn nog lang niet compleet. Geef je tip via onze aanmeldpagina aan ons door en we gaan er direct mee aan de slag.

En zo kom je verder met ons in contact

Voor overige vragen of opmerkingen kun je ons bereiken: via mail: info@UitMetKinderen.nl
UitMetKinderen.nl
Pascalstraat 18C
6716 AZ Ede

uit met kinderen oud

De oude versie van Uitmetkinderen van 2000 – 2023.

Wij zijn Ruud (l) en René (r), de nieuwe eigenaren van Uitmetkinderen.nl.

René: “Ik ben vader van twee jongens, Joris (2018) en Ruben (2020) en weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om een locatie te vinden die geschikt (en leuk) is voor het hele gezin. Een plek waar je de kinderen met een goed gevoel kan laten spelen, zonder bang te zijn dat ze bijvoorbeeld aan laag geplaatste en onbeveiligde stopcontacten komen. En waar je zelf ook kunt ontspannen en van een uitje kan genieten. Met Uitmetkinderen willen we op dit vlak écht waarde toevoegen voor gezinnen met kinderen van 0 – 18 jaar.”