84 beoordelingen

Krachtwereld

Genieten van een uitje naar Krachtwereld? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Sportcentrum waar je kunt klimmen, skien, squashen en fitnessen.

Opmerkingen

Prijzen gelden voor het klimmen. Prijs is exclusief huur van het klimmateriaal en instructies (€3). Voor andere sporten geldt een andere prijs. Ouder-kind-klimmen: € 10 per kind.

Informatie over Krachtwereld

Contactgegevens

Sikkelstraat 3
3319 LJ
Dordrecht
Telefoonnummer: 078 785 2868

Prijzen

Kinderen 0 t/m 21
€ 10,75
Volwassenen
€ 12,00

Kenmerken

  • Leeftijd 6 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Krachtwereld

lekker gesport, leuk personeel! zeker een aanrader
Lees meer
Shirley van Rijswijk op Google
Afgelopen week heerlijk gesport samen met Nelleke en Els! Ik kon hun tempo nog maar net bijhouden maar het is mij top bevallen :)
Lees meer
Nino Urban op Google
Waar te beginnen als er zo veel positiefs te zeggen is? Het team van Krachtwereld zijn echte levensveranderaars. Zo’n fijne, lieve, gezellige, positieve groep van mensen die écht het beste met je voor hebben. En ook oprecht met je begaan zijn, niet alleen op het (fysieke) proces of traject binnen de club, maar ook als er privé iets aan de hand is. Zo ben ik Larissa onwijs dankbaar dat ze naast mijn personal trainer, ook een luisterend oor is en sparringspartner. Met het overlijden van mijn vader een jaar geleden heb ik veel steun gehad aan haar en de sportieve afleiding tijdens onze sessies. Ze merkt goed op wanneer het ‘vaarwater’ wat rustiger is en er (weer) ruimte is om te focussen op ambitieuzere trainingsdoelen. Een topper, veel kennis en bovenal echt een lieverd, met humor. Er wordt hard getraind, maar ook hard gelachen. Af en toe heb ik ook wel eens een trainingssessie met Miquel, Marvin of Gio en dat is ook altijd goed. Gezellig en leuke praat maar ook serieus door pakken tijdens de training! Inmiddels heb ik op de nieuwe locatie ook al een aantal groepslessen gevolgd. Tof dat er zo veel mogelijk is. De EGYM (serieus zwaar), zumba, yoga, meditatie (echt een aanrader en fijn rust moment op dinsdag avond!), mobiliteit en flexibiliteit. Zo wordt het naar de sportschool gaan geen ‘moetje’ meer maar echt leuk en ontspannend. Hetzelfde geldt voor het squashen. Super leuk om te doen. Last but not least, als je nog bent blijven hangen als lezer! ;-) We zijn er bijna… Sander en Gianni. Wat een helden. Na jaren tobben met wekelijkse migraine aanvallen, ben ik zo geholpen met de dry needling behandelingen. Op het moment zelf niet fijn, maar voor mij dé oplossing om een paar weken migraine vrij te zijn. Naast alle andere fysio zaken waar ze mee kunnen helpen! Ok! Tijd om af te ronden. Krachtwereld team, met drijvende krachten Jor, Larissa en Gianni aan het roer, jullie mogen trots op jezelf zijn. Wat een mooi, sterk concept hebben jullie neergezet op de nieuwe locatie.
Lees meer
Lynn op Google
De weg naar het bereiken van mijn doel ging soms met een traan want het is consistent volhouden en hard werken. Maar merendeel zijn er tranen met tuiten gelachen, niet alleen met de club van krachtwereld maar ook met de andere clubgenoten. Het is een hechte groep, die elkaar stimuleert om doelen te halen. Dus als je er klaar voor bent om aan jezelf te werken dan vindt je hier alle disciplines (PT, fysio, diëtiste) die het totaalpakket compleet maakt om doelen te realiseren.
Lees meer
Nancy op Google
Zelf fitness ik al een aantal jaar. Bij Krachtwereld heb ik voor het eerst een personal training gevolgd bij Larissa en wat is dat goed bevallen zeg. Larissa heeft mij veel kunnen leren wat betreft mijn techniek bij het squatten. Daarna heeft zij mij een paar goede beenspier oefeningen gegeven waardoor ik naderhand letterlijk even niet op m’n benen kon staan. Echt heerlijk voor als je graag je eigen grenzen opzoekt. Naast het kunnen verzorgen van een goede training, is Larissa ook ontzettend vriendelijk en kan je goed met haar lachen. Ik raad iedereen zeker aan om bij Krachtwereld langs te gaan!
Lees meer
Javier Vreede op Google

Ga je Krachtwereld bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
07:00 - 22:00
Dinsdag
07:00 - 22:00
Woensdag
07:00 - 22:00
Donderdag
07:00 - 22:00
Vrijdag
07:00 - 22:00
Zaterdag
08:00 - 14:00
Zondag
08:00 - 14:00
Feedback