2.460 beoordelingen

Pannenkoekenhuis Koeckers

Genieten van een uitje naar Pannenkoekenhuis Koeckers? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Bij Koeckers in Den Hout in Brabant kan je heerlijk genieten van de allerlekkerste pannenkoeken. Zowel voor jong als oud hebben wij een grote diversiteit aan pannenkoeken. Hartig of zoet, groot of klein, bij ons kunt u voordelig en lekker uit eten. We hebben een groot restaurant met verschillende themaruimtes waar u met uw gezelschap geheel in stijl kunt eten.

Opmerkingen

Prijzen gelden voor één naturel pannenkoek met poedersuiker en stroop.

Informatie over Pannenkoekenhuis Koeckers

Contactgegevens

Ben jij eigenaar van deze locatie, neem dan contact met ons op.

Prijzen

Prijzen onbekend. Ben jij eigenaar van deze locatie, neem dan contact met ons op.

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Ja
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Ja

Reviews voor Pannenkoekenhuis Koeckers

Schrijf review
Door personeelsgebrek, bestellen op het "self-service"-terras enkel mogelijk via een app, echter die loopt vaak vast is erg traag en daardoor geen (kleine) aanpassingen in bijv. ingrediënten mogelijk. Indien iets op is, komt iemand dat achteraf vertellen en moet je opnieuw inloggen om alternatief te zoeken, die dan achteraan in de rij komt te staan en dus ook later geserveerd wordt. Deze bestel-ervaring doet helaas veel afbreuk aan de verder uitstekende maaltijden en service op het normale terras dat grenst aan het gebouw zelf.. Dus soms loont het om even te wachten tot daar een tafeltje vrij komt en waar je ook bij drukte bovenstaande nadelen niet ervaart. Verder heerlijk gegeten. Kinderen kunnen ontzettend fijn spelen, toiletten zijn schoon en heel gezellige ambiance.
Lees meer
Angelo Boekhout op Google
Blijf leuk
Lees meer
Adry Schuilenburg op Google
Gezellig restaurant goede pannenkoeken leuke speeltuin voor de kinderen
Lees meer
Betty Groenendijk op Google
Mooie plek, leuk voor de kinderen om te spelen. Fijn terras. Bediening was goed en vriendelijk. Eten was niet super, heel weinig aardappel wedges bij de burger, en erg flauw gebakken. Burger was wel oke. Maar ook niet met liefde bereid. Nog steeds honger na de burger, ookal hadden we appeltaart en nachos vooraf. Al met al, voor een drankje op het terras en de speeltuin voor de kids zou ik terugkomen, maar niet voor het eten.
Lees meer
Leon op Google
Een prachtige plek om met kinderen te eten! Geweldige buitenruimte met een grote speeltuin. Veel ruimte binnen en in de kelder is er een speelruimte met minigrotten, een glijbaan en nog veel meer! Mijn kleinkinderen waren heel blij? Zoiets zul je in Duitsland niet vinden.
Lees meer
Jamila Rupp op Google
Ondanks dat we aan de late kant waren en de keuken bijna ging sluiten konden we toch nog heerlijk eten. De smaken waren heerlijk hoewel er bij de ragout pannekoek iets meer aandacht aan de opmaak besteed had mogen zijn. Het leek nu alsof de ragout er gewoon uit het potje op geflatst was. Alles lag er op een berg en de ananas lag er een beetje zielig naast. Terwijl mijn Mexicaanse pannekoek juist mooi alles verdeeld had. Het desserts was super alleen de brownies waren een beetje droog. Al met al heerlijk gegeten en zeker een aanrader als je kinderen hebt. Want voor hen is het een super leuke beleving.
Lees meer
antoinette van kruijsbergen op Google
Prima pannenkoeken restaurant om met kinderen heen te gaan. Er zit een grote buitenspeeltuin bij en ook in het restaurant is er een speelkelder met glijbaan, grote tv, klimgelegenheid. Bij het bestellen van een pannenkoek krijgen de kinderen een dukaat waarmee ze in het winkeltje cadeautjes kunnen "kopen". Ruime keuze pannenkoeken en ook andere gerechten. Toen we vertrokken en af wilden rekenen aan de balie was er niemand. Dat mag wel iets beter georganiseerd worden. Er staat niet standaard iemand bij de kassa waardoor het chaotisch en soms lang wachten is. De kassa is bij de ingang waar ook steeds nieuwe bezoekers binnenkomen dus dat loopt niet zo soepel. Zeker in de zomer als het nog drukker is, is het lastig zien wie er aan de beurt is. Verder wel een leuk uitje, we komen er vaak.
Lees meer
Ingrid Liese op Google

Ga je Pannenkoekenhuis Koeckers bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Feedback