444 beoordelingen

Camping Liesbos

Genieten van een uitje naar Camping Liesbos? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

De camping bevindt zich op korte afstand van het oude, gelijknamige beukenbos dat bekend is vanwege de vleermuizen. Het veld met vlakke toeristische plaatsen, ook gebruikt door seizoenkampeerders, beschikt over een geluidsscherm zodat er minder hinder is van verkeer. Breda ligt op fietsafstand. De camping ligt aan de Van Gogh-fietsroute. In de omgeving is veel agrotoerisme. Er is een terras bij het verwarmde openluchtzwembad en kleuterbad.

Informatie over Camping Liesbos

Contactgegevens

Liesdreef 40
4838 GV
Breda
Telefoonnummer:

Prijzen

Volwassenen
€ 418,50

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Camping Liesbos

Schrijf review
Met recreatie heeft deze camping weinig van doen. Hier zitten allemaal permanente bewoners die nergens anders heen kunnen dit komt de sfeer niet ten goede. Locatie is aan de rand van Breda.
Lees meer
H Cornelis op Google
Hele fijne camping met Brabantse gastvrijheid, alles is voorhanden, gezellige kantine/bar, zwembad, sportvelden en de veldjes zijn ook prima en het sanitair ook netjes.
Lees meer
Desiree Schijven op Google
Perfect.
Lees meer
Nathalie Clin op Google
Zeer mooi gelegen camping. Zeer goede fietsverbinding naar Breda en veel mogelijkheden voor fietstochten. De percelen zijn goed verdeeld en ook het sanitair is goed en schoon (bezocht op 23 september). Wat ik erg goed vond, was de toegangskaart, waarmee ook het douchen werd afgerekend. Wat het niet waard was, was het restaurant ter plaatse. Het eten, pizza en hamburgers waren middelmatig en te duur.
Lees meer
Michael Otten op Google

Ga je Camping Liesbos bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
6:00 - 22:00
Dinsdag
6:00 - 22:00
Woensdag
6:00 - 22:00
Donderdag
6:00 - 22:00
Vrijdag
6:00 - 22:00
Zaterdag
6:00 - 22:00
Zondag
6:00 - 22:00
Feedback