889 beoordelingen

Lot66 - Karten

Genieten van een uitje naar Lot66 - Karten? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Altijd al eens echt willen racen? Met ons circuit vol snelle stukken en technisch bochtenwerk is elke heat weer een uitdaging. Kom ook eens langs voor onze andere activiteiten: sumoworstelen, laserschieten, klimmen, boogschieten en Robox.

Opmerkingen

De prijs geldt voor 10 min. karten en vanaf 1m40 lang.

Informatie over Lot66 - Karten

Contactgegevens

Mijkenbroek 27
4824 AA
Breda
Telefoonnummer: 076 543 9365

Prijzen

Volwassenen
€ 15,00

Kenmerken

  • Leeftijd 8 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Lot66 - Karten

Schrijf review
Best een leuke baan, vriendelijk personeel. De karts zelf vond ik zeer matig. Geen vermogen, niet heel goed onderhouden ook.
Lees meer
Stewan Dalphi op Google
Voor 16 personen geserveerd voor een bedrijfsuitje, bleek 2 personen niet te willen karten. Moest gewoon voor 16 personen betalen, uiterst niet flexible! Iedereen mocht verder over 4 sessie 2x meedoen, de laatste sessie werd na 10 rondjes afgebroken omdat er iemand recht door schoot. Die jongeman die het karten moet begeleiden zeker niet gastvrij en uit op een powertrip! Voelt totaal niet aan dat er veel betaald word voor een leuke middag, begrijpt de groep totaal niet dat er jong en oud tussen zit en mensen die voor het eerst meedoen. Alleen dreigementen dat hij bepaald wanneer het klaar is, ook gebruikt van blauwe flag / licht is 0 keer gebruikt om het spel soepel te laten verlopen. Daarna mail gestuurd over de onvrede, geen reactie! Daarom kan ik en zal ik dit bedrijf helaas niet aanbevelen voor een bezoek.
Lees meer
Jeroen Ché op Google
Beetje stil voor een zaterdag...
Lees meer
Erwin van Rijsewijk op Google
Electrische karts , moet je van houden , niet mijn ding
Lees meer
john uland op Google
Kartbaan was niet uitdagend. 1 recht stuk met daarna dezelfde bochten. Karts waren erg verschillend in prestatie. In de 2 heats die we hebben gedaan, was er 1 kart bij die geen snelheid had en ook 1 bij die veel sneller ging dan de rest. Terwijl deze karts door verschillende coureurs gebruikt zijn. Erg jammer voor de competitie.
Lees meer
Lex de Koning op Google
Kjeld en Joshua zijn toppers. Leuke tent en gezellige boel. Aanrader!
Lees meer
Ronald op Google
De medewerkers van Lot66 zijn meer dan top. Bij lot66 konden wij terecht nadat wij voor een dichte deur stonden bij een gereseveerde locatie in Dongen. Medewerkers van Lot66 hebben het kinderfeestje gered van onze jarige zoon. Meer dan top en nog wat extra's gedaan voor de jarige ook. Voortaan maar direct hierheen. Complimenten voor het meedenken en de redding. Bedankt namens alle 8 de kinderen en ouders
Lees meer
David op Google

Ga je Lot66 - Karten bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
15:00 - 23:00
Woensdag
14:00 - 23:00
Donderdag
15:00 - 23:00
Vrijdag
15:00 - 23:00
Zaterdag
10:00 - 23:00
Zondag
10:00 - 23:00
Feedback