849 beoordelingen

Klimbos Appelscha

Genieten van een uitje naar Klimbos Appelscha? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Klimmen in het Klimbos is het ideale uitje voor een dagje weg! Kom met je familie, vrienden of collega’s en zoek het avontuur hoog op! Een unieke beleving op hoog maar ook laag niveau! Geschikt vanaf 1.20 m.

Opmerkingen

37 hindernissen overbruggen, inclusief een aantal tokkelbanen. Aan de rand van Nationaal Park het Drents-Friese Wold bevindt zich ons Klimbos.

Informatie over Klimbos Appelscha

Contactgegevens

Boerestreek 8
8426 BP
Appelscha

Prijzen

Volwassenen
€ 12,50

Kenmerken

  • Leeftijd 10 - 70 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Ja
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Ja

Reviews voor Klimbos Appelscha

Schrijf review
Superleuk klimbos! Er wordt heel goed uitgelegd hoe alles werkt en er is een oefenparcours. Lukt dat allemaal , dan kun je gaan klimmen!
Lees meer
Astrid Ismail op Google
Het was leuk, maar vooral het systeem met de veiligheidshaken was erg ingewikkeld. De meeste mensen van onze groep waren meer dan de helft van de tijd bezig om uit te vinden hoe dat werkte en dat bedierf de pret wel een beetje. Ook zouden jullie iets beter aan kunnen geven waar elke route begint en hoe moeilijk die is. Nu moesten een paar keer mensen uit onze groep halverwege terug of zelfs 'gered' worden door een van jullie medewerkers omdat ze niet verder durfde. Tijdens het klimmen waren de medewerkers moeilijk bereikbaar. We werden na een korte instructie het bos in gestuurd met het gevoel dat je je maar moest redden. Ik had best wat meer willen betalen voor wat meer persoonlijke aandacht.
Lees meer
Bert Blomsma op Google
Mooi groot klimbos leuke parcours Echt de moeite waard
Lees meer
Francisca Van Der Wal op Google
Leuk klimbos! Nu de jongste (7) ook mee want het mag vanaf 1.20 m was uitdagend genoeg ook voor zoon van 9. 2 banen en een uur klimmen leuke prijs, en vriendelijk personeel! Veiligheid systeem voor ons bekend, na een goede snelle uitleg konden we onze eigen gang gaan.
Lees meer
Claire Vunderink Linthout op Google
Prachtig bos met verschillende niveau's in klim parcours. Werden goed ontvangen met een lach en kregen goede uitleg. Personeel vriendelijk, duidelijk en geduldig erg fijn. Wij komen nog eens terug met anderen
Lees meer
Liesbeth op Google
Heel mooi,groot en gevarieerd klimbos.
Lees meer
J.k. Dijksterhuis op Google

Ga je Klimbos Appelscha bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
12:30 - 17:00
Dinsdag
12:30 - 17:00
Woensdag
12:30 - 17:00
Donderdag
12:30 - 17:00
Vrijdag
12:30 - 17:00
Zaterdag
12:30 - 17:00
Zondag
12:30 - 17:00
Feedback