423 beoordelingen

Boscamping Appelscha

Genieten van een uitje naar Boscamping Appelscha? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

De velden van dit rechthoekige terrein zijn omgeven door naald- en loofbomen. De plaatsen zijn wel afgebakend, niet afgescheiden. De veldjes zijn gescheiden door groen en onderling verbonden met paadjes. De camping ligt in Nationaal Park Drents-Friese Wold en heeft ook groepsaccommodaties en er zijn fietsen te huur. Er is een ruim opgezette speeltuin, met speelmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden. In het hoogseizoen is er op twee ochtenden knutselen voor de allerkleinsten.

Informatie over Boscamping Appelscha

Contactgegevens

Oude Willem 3
8426 SM
Appelscha

Prijzen

Volwassenen
€ 400,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Boscamping Appelscha

Schrijf review
Super mooie lokatie
Lees meer
Jan Hoeksema op Google
Bijzonder fijne camping welke is gelegen op een fraaie locatie tussen de bossen en heidegronden van het Nationale Park Het Drent/Friese Wold. Ik was hier samen met mijn vrouw en 3 jarige zoontje te gast gedurende 3 nachten in september tijdens enigszins regenachtige omstandigheden maar niet heel koud. Dit is belangrijk om te noemen daar natte omstandigheden een ander perspectief kunnen geven op veel campings. Maar gelukkig niet op deze super camping. Goede terreinverharding ook naar de kampeervelden toe. Ik vermoed zelfs drainage want de velden zijn voorzien van rioolkolken. Dat is echt een zeldzaamheid. Deze zeer nette camping heeft ruim 50 zeer ruim bemeten kampeerplaatsen verdeeld over een aantal velden. Voldoende beschutting van bomen rondom. Nagenoeg ieder veld heeft midden op iets van een speeltoestel staan. Ideaal dus met kinderen. Zodoende heb je altijd direct zicht op je spelende kids. Er is een mooie kinderboerderij aanwezig met veel dieren evenals een binnenspeel mogelijkheid voorzien van genoeg tafeltjes en stoelen als ook een ballenbak. Zeer netjes en schoon allemaal. Er zijn 2 sanitair gebouwen: 1 grote met wasserette, familiebadkamer met kinderbadje en een plek om je Thetford / cassettetoilet te ledigen. Alles is zeer netjes en vooral schoon en fris. Zo hoort het! Het kleine toiletgebouw is wat nieuwer met erg 3 mooie en vooral ruime douches voorzien van 2 douchemogelijkheden. Uit de kunst gewoon! Verder hier 2 toiletten en een urinoir, welke alle 3 aan de buitenzijde zitten van het gebouwtje. Perfect over nagedacht. Buiten vind je de wasbakken voor je afwas. Goed heet water aanwezig! Er is een afhaalpunt - snackbar en ook een gezellig bospaviljoen restaurant met terras met voldoende keuze. Prima geregeld zo. Broodjesservice voor ´s ochtends is ook aanwezig. Verder een grote speeltuin-speelweide met een opblaas springkussen. Er is ook een groot voetbalveld aanwezig. Vanaf de camping loop of fiets je zo het nationaal park in. Appelscha is een fijne vakantiebestemming. Beetje zoals de Lage Vuursche met haar pannenkoekenhuizen. Wij vinden dat deze omgeving zondermeer kan wedijveren met bijvoorbeeld de Veluwe. De boscamping ligt wel wat verder fietsen vanaf het centrum van Appelscha daar waar de restaurants, outdoor faciliteiten, pretpark DuinenZathe en de uitkijktoren is gelegen. Wil je daar dichterbij zitten dan is RCN Camping De Roggeberg een betere keuze maar die is wel veel en veel groter qua opzet. Ook deze camping heeft veel te bieden. Het is maar net wat je zoekt. Hoe het ook zij, de eigenaren van Boscamping Appelscha hebben het goed voor elkaar. Er wordt-is hard gewerkt en dat zie je terug in alles.
Lees meer
Outboard Lee op Google
Je kunt er je e-Bike opladen
Lees meer
Klaas Mulder op Google
Mooie camping, maar veel herrie snachts van een disco of iets dergelijks in de buurt tot diep in de nacht. Van 1 op 3 september '23
Lees meer
Wester Devilee op Google

Ga je Boscamping Appelscha bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
6:00 - 22:00
Dinsdag
6:00 - 22:00
Woensdag
6:00 - 22:00
Donderdag
6:00 - 22:00
Vrijdag
6:00 - 22:00
Zaterdag
6:00 - 22:00
Zondag
6:00 - 22:00
Feedback