1.045 beoordelingen

Capfun de Sprookjescamping

Genieten van een uitje naar Capfun de Sprookjescamping? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Kamperen en Glamping op een kindercamping met een Sprookjesthema en echte Sprookjesfiguren. Er is elke dag animatie en een theatervoorstelling, zelfs tijdens het laagseizoen! Genieten in de waterspeelparadijzen en de binnenspeeltuin. Genieten op de kindvriendelijke camping met kinderen van 0 t/m 10 jaar.

Opmerkingen

De prijs is op basis van een nacht met 2 personen.

Informatie over Capfun de Sprookjescamping

Prijzen

Volwassenen
€ 20,70
Kinderen 0 t/m 1
Gratis

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 10 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Ja

Reviews voor Capfun de Sprookjescamping

Schrijf review
Leuke camping vooral.vokr de.kleinere kinderen
Lees meer
Wendy Bongers op Google
De nieuwgebouwde chalet van Capfun de Sprookjescamping Rheeze voldeed niet aan verwachtingen. Luchtroosters op vloer zorgden voor dagelijkse vochtproblemen, klamme bedden en kleding. Dagelijkse en urenlange ventilatie was noodzakelijk. Veel insecten (lees: steekmuggen) kwamen binnen ondanks controle met dank aan deze desbetreffende luchtroosters. Zwakke elektriciteit bij opladen. Wiebelige constructie verstoort slaap. Krappe wc en douche. Enige pluspunt: werkende airco. Restaurantpersoneel had moeite met bestellingen en prijzen waren hoog. Shows gericht op jonge kinderen, veel artiesten ontbraken. Niet aan te raden voor de mensen met zwakke gezondheid. Ook niet voor de gezinnen met hun gezonde verwachtingen over kinderevenementen en -shows. Ook niet voor iedereen die een goede nachtrust willen pakken (lees: met een knipoog).
Lees meer
Dennis Veldhuizen op Google
Superleuke plek. Wij waren er maar een weekend en hadden graag langer willen blijven. De accommodatie en de faciliteit waren erg schoon. Overal kleine speeltuintjes en het zwembad kan zelfs bij slecht weer gebruikt worden. Alles is zeer gericht op kinderen. Gewoon een aanrader!
Lees meer
Vanessa Weis op Google

Ga je Capfun de Sprookjescamping bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
14:00 - 19:00
Dinsdag
14:00 - 19:00
Woensdag
14:00 - 19:00
Donderdag
14:00 - 19:00
Vrijdag
14:00 - 19:00
Zaterdag
14:00 - 18:00
Zondag
14:00 - 18:00

Adres- en contactgegevens

Grote Beltenweg 17
7794 RA
Rheeze
Feedback