60 beoordelingen

Boerengolf

Genieten van een uitje naar Boerengolf? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Boerengolf is een buitensport voor jong en oud. Het lijkt een simpel spel, maar niets is minder waar. Want welke groep slaat zijn bal in de minste slagen in de emmer? En wie is het meest behendig met de boerengolfclub?

Opmerkingen

Prijs incl. kop koffie/thee met boerencake.

Informatie over Boerengolf

Contactgegevens

Rheezerweg 50
7794 RH
Rheeze
Telefoonnummer: 0523 262 315

Prijzen

Kinderen 0 t/m 10
€ 3,50
Volwassenen
€ 6,00

Kenmerken

  • Leeftijd 4 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Ja
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Boerengolf

Schrijf review
Prettig kamperen bij de boer. Genoeg plek en ligt supergoed aan het Pieterpad. Sanitair eenvoudig maar voldoet goed. Prettig dat er geen muntjes oud voor warm water nodig is.
Lees meer
Kitty van Dijk op Google
Wij sliepen hier ivm het Pieterpad en hebben heerlijk genoten van deze camping. Het was best onduidelijk waar de receptie was, dus belden wij het nummer op het campingbord. Dit was echter het hoofdkantoor en zij wilde ons niet helpen.. Uiteindelijk liepen wij 50 meter verder en daar kwam iemand ons tegemoet lopen en verwelkomde ons op zijn camping. De camping eigenaar was super vriendelijk en heeft ons zeer goed geholpen! De douches waren helaas koud en de kraan werkte niet 100% perfect.
Lees meer
Olivier J op Google
Fantastische ruime en mooie locatie! Eigenaren zijn supervriendelijk. En de omgeving is ook erg mooi voor wandelingen en uitstapjes in de buurt. Wij verbleven hier met een grote groep met volwassen kinderen. De kamers zijn ook relatief ruim. In een woord een toplocatie!
Lees meer
Hein Brusewitz op Google
Zeer vriendelijk en een supergaaf maisdoolhof 🌽
Lees meer
Sabine Mahler op Google
Feedback