5 beoordelingen

Blotevoetenpad Christoffelhoeve

Genieten van een uitje naar Blotevoetenpad Christoffelhoeve? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Voel op je blote voeten het therapeutisch pad, zand, steen en hout, koud, warm, glad en ruw. Een spannend parcour over gras en waterpartijen, klimmen en klauteren...... kei gaaf, maar wel een beetje gek.

Opmerkingen

Hulphonden wel welkom.

Informatie over Blotevoetenpad Christoffelhoeve

Prijzen

Volwassenen
€ 7,50
Kinderen 0 t/m 1
Gratis
Kinderen 2 t/m 12
€ 5,00

Kenmerken

  • Leeftijd 1 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Ja
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Blotevoetenpad Christoffelhoeve

Schrijf review
Helaas geeft de website niet het juiste beeld weer. Het is naar ons inziens lange tijd niet meer onderhouden. Helemaal voor de prijs (die ook hoger is dan op de website staat) vonden wij het een flinke tegenvaller. Onder andere erg veel onkruid (waaronder distels) waar we overheen moesten lopen.
Lees meer
Willemien Halsema op Google
Zeer slecht! Afgelopen zomer geweest, niet onderhouden troep, kapotte spullen, veel onkruid, niet bijgehouden. En van te voren wordt er steeds gezegd dat je het zelf leuk moet maken, alsof ze zelf donders goed weten hoe slecht het is. En daar betaal€25 euro voor!!! Schandalig! Nooit meer!!!
Lees meer
Simoneenbas op Google
Blotevoetenpad Ouwe bende, niet onderhouden paden, kapotte palen, verroeste zooi, gammele brug en belachelijk duur! Na 10 minuten geld retour gevraagd, slechts na veel aandringen nog geeneens de helft retour gekregen. Met de opmerking waarom terug betalen een slechte recensie krijgen we toch wel. Nou inderdaad een zeer slechte recensie en vooral een waarschuwing aan mensen om hier NIET heen te gaan. Schande dat ze hier entree voor durven te vragen. Dit is GEEN Blotevoetenpad te noemen.
Lees meer
A Bakker op Google
Slecht, had niks met een blote voetenpad te maken, al eerder andere blote voeten paden gedaan, het daar erg naar ons zin gehad maar dit leek nergens op, moderpaden zonder modder en een vlaggenspel zonder vlaggen erg teleurstellend, en een groot fiasco!
Lees meer
Anya Tholenaars op Google

Ga je Blotevoetenpad Christoffelhoeve bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Adres- en contactgegevens

Zeelandsedijk 35
5424 TL
Elsendorp
Feedback