1.135 beoordelingen

Aardbeienland

Genieten van een uitje naar Aardbeienland? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Je bent van harte welkom in ons sprookjesachtige themapark. In het overdekte deel (de kas) is een aardbeiensprookjesbos, een aardbeiendroomwereld en een kabouterdorpje te zien. Ook zie je een bijzondere collectie van spullen waar een aardbei op afgebeeld is. Deze collectie is met veel liefde en passie verzameld en uitgestald in vitrines. Kom kijken en laat je onderdompelen in een wereld vol aardbeien.

Voor de kinderen

Kom spelen! We hebben een park vol hoekjes en gangetjes waar je in kunt kruipen. Hoor van de kabouters hoe je voor een aardbeienplant moet zorgen, maak samen met je ouders of je vriendjes een puzzeltocht en klim op de tractor. Kom genieten van de sprookjesachtige sfeer!

Informatie over Aardbeienland

Prijzen

Volwassenen
€ 9,80
Kinderen 0 t/m 3
Gratis
Kinderen 4 t/m 11
€ 7,90

Kenmerken

  • Leeftijd 3 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Ja

Reviews voor Aardbeienland

Schrijf review
Vergane glorie
Lees meer
Stephan Koning (Achilles) op Google
Lekker op het terras gezeten, de kids kunnen er leuk spelen. Prima lunch gehad, waar vind je dat nog voor deze prijs? Aardige mensen die hun best doen de plek weer op de kaart te zetten.
Lees meer
Sofie van der Geest op Google
Park is in april overgenomen, nieuwe eigenaar timmert aan de weg. Park wordt aan gewerkt maar zal nog flink wat uren nodig hebben. Horeca is qua prijs kwaliteit heel goed, wel relatief eenvoudig.
Lees meer
J C op Google
Gisteren met twee kleintjes naar het themapark geweest. €24,-!! Daar mag best iets tegenover staan. Was niet zo: Ouwe versleten meuk, stoffig, kapot, hier en daar zelfs gevaarlijk, geen routing, Hele, maar dan ook hele slechte verhaaltjes, geen cohesie. Het idee is geweldig, de uitvoering niet te beschrijven slecht, De kindjes, 5 en 2, vonden het geweldig overigens, maar wij niet. We moesten ook ontzettend goed opletten! Suggestie: laat studenten van de HAN komen om alles opnieuw fris te stylen. Het restaurant is prima trouwens!
Lees meer
Ria Simons op Google
Ik vond het geweldig, maar het heeft veel restauratie nodig. Het is heel oud, maar een goede plek voor kinderen.
Lees meer
D Nayrouz op Google

Ga je Aardbeienland bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

Adres- en contactgegevens

Kreuzelweg 3
5961 NM
Horst
Telefoonnummer 077 397 0216
Feedback