3.288 beoordelingen

Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

Genieten van een uitje naar Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Pannenkoekenherberg in natuurreservaat De Duivelsberg. Er is een speeltuin, een speurtocht en elke maand nieuwe kleurplaten om prijzen te winnen. Elke maand is er een andere kleurplaat waarbij kinderen een prijs kunnen winnen. In de speeltuin kunnen ze zich helemaal uitleven op de wip of het klimrek of wat ze maar willen. De Roekoe-tocht is een speurtocht die speciaal voor hun gemaakt is met allemaal leuke vragen en opdrachten.

Opmerkingen

De prijzen gelden voor naturelpannenkoeken.

Informatie over Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

Contactgegevens

Duivelsberg 1
6572 BE
Berg en Dal
Telefoonnummer: 024 684 1439

Prijzen

Kinderen 0 t/m 12
€ 4,80
Volwassenen
€ 6,30

Kenmerken

  • Leeftijd 2 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Ja

Reviews voor Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

De pannenkoeken waren naar volle tevredenheid. Waren super lekker. Altijd blij om het opnieuw te doen. Topprijs, topkwaliteit.
Lees meer
Carsten Fuchs op Google
Prachtige locatie, in de bossen, op een heuvel. Het heeft een mooie historie die je zou moeten lezen. De sfeer is warm en gezellig. Het uitzicht is fantastisch. Het eten is voortreffelijk. We zijn hier vaker geweest.
Lees meer
Someone Under the sky op Google
Een uitstekende plek om jezelf te tanken voor een wandeling:) Afhankelijk van het tijdstip van de dag moet je misschien even wachten, maar ze zijn erg goed georganiseerd. De obers/serveersters zijn altijd vriendelijk en meegaand. Ze bieden zowel binnen- als buitenruimte, dus het is geschikt voor zowel honden als kinderen (als uw kinderen het snel koud krijgen, weet ik dat ik pas 20 ben). Hoe dan ook, ga daarheen.
Lees meer
Nola Klicek op Google
Beetje erg druk en veel lawaai, het bleek herfst vakantie te zijn dat had ik niet door.
Lees meer
Tom de Koningh op Google
Redelijk eten, niet geweldig maar ook niet vies. Leuke speeltuin erbij voor de kleintjes, wel jammer dat de boomhut onmogelijk te betreden is, je komt er veel te makkelijk in vast te zitten, niet ingaan dus
Lees meer
fabio bakx op Google

Ga je Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
11:00 - 20:00
Woensdag
11:00 - 20:00
Donderdag
11:00 - 20:00
Vrijdag
11:00 - 20:00
Zaterdag
11:00 - 20:00
Zondag
11:00 - 20:00
Feedback