78 beoordelingen

ABC Architectuurcentrum Haarlem

Genieten van een uitje naar ABC Architectuurcentrum Haarlem? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Het ABC Architectuurcentrum heeft wisselende exposities over stedenbouw, landschapsinrichting en architectuurfotografie. Een permanente interactieve presentatie geeft informatie over Haarlems bouwkundig heden en verleden.

Gebouwde omgeving

Het ABC Architectuurcentrum Haarlem richt zich op allen die zich beroepsmatig met de gebouwde omgeving bezig houden. Architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, projectontwikkelaars en beleidsmakers en ook voor voor het brede publiek, jongeren, kinderen en onderwijsinstellingen. Regelmatig worden er kinderactiviteiten georganiseerd binnen het museum.

Opmerkingen

Er zijn regelmatig kinderactiviteiten

Informatie over ABC Architectuurcentrum Haarlem

Prijzen

Volwassenen
Gratis

Kenmerken

  • Leeftijd 1 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor ABC Architectuurcentrum Haarlem

Schrijf review
Hier een middagje met de kinderen 2 uur zitten lego-en, erg leuk en rustgevend. Wel mogen er wat meer verschillende lego-stenen zijn. Het architectuur deel is ook leuk om te bekijken, geeft goed inzicht in de stad Haarlem. Vriendelijke medewerkers ook, aanrader om keertje langs te gaan.
Lees meer
Bram Reijnen op Google
De Lego-kamer is gewoon geweldig voor kinderen van 1-101 jaar oud
Lees meer
Alex Guryn op Google
Als grote architectuurfan is dit het slechtste architectuurmuseum dat ik ooit heb bezocht. Niets is vertaald of zelfs in het Engels. Grote borden zonder enige interesse. Laat u niet misleiden door de beoordelingen, er is niets te zien (behalve de inwoners van Harleem die bekende oriëntatiepunten zullen vinden)
Lees meer
Arthur Blondelle op Google

Ga je ABC Architectuurcentrum Haarlem bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
12:00 - 17:00
Woensdag
12:00 - 17:00
Donderdag
12:00 - 17:00
Vrijdag
12:00 - 17:00
Zaterdag
12:00 - 17:00
Zondag
13:00 - 17:00

Adres- en contactgegevens

Groot Heiligland 47
2011 EP
Haarlem
Feedback