171 beoordelingen

Camping Vogelenzang

Genieten van een uitje naar Camping Vogelenzang? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

De rustige familiecamping ligt in het hart van de bollenstreek en wordt omzoomd door bos, weiden en bollenvelden. Het Noordzeestrand is op 8 km afstand. Het terrein is omgeven door hoge bomen met daartussen veel water en groen. Alle kampeervelden bestaan uit kleine grasvelden. Op het terrein zijn een verwarmd 25 meter bad, een verwarmd kinderbad, een speeltuin en een restaurant met recreatieruimte. Ook is er een groot sportveld.

Informatie over Camping Vogelenzang

Contactgegevens

Tweede Doodweg 17
2114 AP
Vogelenzang
Telefoonnummer: 023 511 5115

Prijzen

Volwassenen
€ 140,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Camping Vogelenzang

Schrijf review
Marcel (sigaarman) hij is geen erg aardige man, de eigenaar! Hij mist mensenvaardigheden en zou misschien helemaal niet de leiding moeten hebben over een camping! Ook is het vuile zwembad onveilig zonder dat er een badmeester of veiligheidsmaatregelen zijn getroffen!
Lees meer
Eveline Lankester op Google
Enige pluspunt is het ongezellige zwembad. Beheerder is een aparte man die de hele camping naar sigaren doet ruiken. Toeristenbelasting is uitermate hoog en als je belt is de camping is altijd vol, terwijl hij leegstaat...
Lees meer
Suzanne van de Sande op Google
Camping is redelijk oké. Veel te kleine plekken. Je kan de haringen van de buren gebruiken. Het sanitair is schoon maar zeer sterk verouderd. Winkel is een verkeerd woord voor de ruimte waar wat levensmiddelen verkocht worden. Restaurant is dicht in het hoogseizoen. Al met al vinden wij deze camping veel te duur voor wat je krijgt.
Lees meer
Marlous van 't Einde-Rothuijsen op Google
Marcel is een oplichter
Lees meer
giulio giulio op Google

Ga je Camping Vogelenzang bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
6:00 - 22:00
Dinsdag
6:00 - 22:00
Woensdag
6:00 - 22:00
Donderdag
6:00 - 22:00
Vrijdag
6:00 - 22:00
Zaterdag
6:00 - 22:00
Zondag
6:00 - 22:00
Feedback