276 beoordelingen

Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen

Genieten van een uitje naar Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Boerderij met stallen met kalfjes, een educatief gedeelte, terrassen en een kinderspeelterrein. In het restaurant worden heel veel verschillende soorten pannenkoeken (ook dieet) geserveerd, maar ook ambachtelijke varkenshaas- en kipsaté, alsmede maaltijdssalade’s.

Opmerkingen

De prijzen zijn vanaf voor een naturel-pannenkoek. Honden zijn mits aangelijnd en kind- en diervriendelijk, welkom.

Informatie over Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen

Contactgegevens

Genieweg 50b
1981 LN
Velsen-Zuid
Telefoonnummer: 023 539 6059

Prijzen

Kinderen 0 t/m 12
€ 5,75
Volwassenen
€ 5,75

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Ja

Reviews voor Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen

Kinderen kunnen spelen terwijl ouders op het terrasje zitten.
Lees meer
Mark Sunhill op Google
Kwartier gewacht voordat bestelling voor drankjes werd opgenomen, ruim half uur voor eten werd ontvangen (twee broodjes). Zeventien euro voor een vegaburger met patat. Menu-opties via qr-code kloppen niet met menu-opties via bediening en er was geen belangstelling om dat op te lossen. Niet aan te raden. Edit nav antwoord restaurant: nee, ik ga niemand specifiek onder de bus gooien. Beter is om dit algemeen in het bedrijf te bespreken. Bovendien was dit niet mijn enige opmerking. Succes verder.
Lees meer
A B op Google
Gezellig plekje om even wat te drinken en bij te komen van een wandeling. Wij hebben alleen op het terras gezeten dus weet niet hoe het binnen is. Kroketten met brood, cake met ijs en een flesje water gegeten en gedronken. Lekker was het zeker!! Wij komen nog eens terug 👍🏻
Lees meer
Suus vb op Google
Zeer vriendelijke en goede bediening. Eten was heerlijk, duurde niet lang. Menukaart als app was alleen in het Nederlands beschikbaar, maar de medewerkers waren zeer behulpzaam en spraken perfect Engels. Onder de bomen zitten was leuk, maar met zoete drankjes kon je af en toe een wesp/bij zien. Restaurant is kind- en diervriendelijk.
Lees meer
Kay Fritz op Google

Ga je Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
09:30 - 17:00
Feedback