Op vakantie met je kinderen in Assen en omgeving

Veiligheid en plezier! Dat zijn de twee belangrijkste onderdelen bij een kindervakantie. Want als je kinderen het naar de zin hebben en op een veilige manier kunnen spelen, kom jij ook tot rust. Ontdek de leukste vakanties voor kinderen in de omgeving van Assen

Plaatsen in de buurt van Assen

Top 10 beste in de categorie Vakantie in Assen

  1. Vakantiepark Witterzomer
  2. Natuurkampeerterrein Thyencamp
  3. Roompot Landgoed Het Grote Zand
  4. Camping Tikvah
  5. Hof van Saksen
  6. Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe
  7. Hogenboom Villapark Akenveen
  8. Recreatiepark de Tien Heugten
  9. De Lente van Drenthe
  10. Vakantiepark Het Timmerholt

Ook genieten van een zorgeloze kindervakantie?

Met je kinderen op vakantie gaan is heel wat anders dan de vakanties met je partner of vrienden. Je auto zit volgeladen met extra benodigdheden en speelgoed. En je doet er alles aan om je kinderen zoveel mogelijk te vermaken. Echt tot rust komen zit er soms niet bij. Kies daarom voor een vakantiepark of kindercamping, waarbij voldoende speelgelegenheid en animatie is, zodat jij ook kunt ontspannen en ontstressen.

Kamperen met je kinderen

Nederland is echt een kampeerland. Steeds meer gezinnen kiezen ervoor om hun vakantie op een camping door te brengen. Wil je zeker weten dat je het naar de zin zult hebben? Kies dans voor een camping met leuke animatie. En zoek een plek waar voldoende activiteiten te vinden zijn. Zo zijn er genoeg interessante campings met een indoorspeeltuin en een mooi zwemparadijs.

Liever wat meer luxe met indoor speeltuinen, subtropische zwembaden? Bekijk dan ook eens ons overzicht aan vakantieparken.
En wil je weten of er in de omgeving van het park voldoende leuke activiteiten te beleven zijn? Bekijk hier alle activiteiten in de regio.

Tips voor uitjes zijn altijd welkom

Wij zijn zeker niet compleet. Heb je een tip over een uitje in de buurt van Assen wat volgens jou absoluut niet mag ontbreken? Bijvoorbeeld omdat je er zelf hele goede ervaring mee hebt, of omdat je zelf de eigenaar bent? Geef je locatie dan vandaag nog aan ons door.