108 beoordelingen

Natuurkampeerterrein Thyencamp

Genieten van een uitje naar Natuurkampeerterrein Thyencamp? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

De camping ligt in Laaghalerveen, een buurtschap bij Hooghalen (Drenthe). De staanplaatsen liggen beschut tussen de fruitbomen en hebben veelal zicht op het omringende landschap. Gasten mogen het fruit plukken als dit rijp is. Vertier is er te vinden in de recreatieruimte. In de diverse natuurgebieden in de nabije omgeving kun je fietsen en wandelen. 's Ochtends worden er broodjes voor het ontbijt gebakken. De Natuurkampeerkaart van Stichting De Groene Koepel is verplicht.

Informatie over Natuurkampeerterrein Thyencamp

Contactgegevens

Laaghalerveen 23
9414 VH
Hooghalen
Telefoonnummer: 06 13949774

Prijzen

Volwassenen
€ 259,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Natuurkampeerterrein Thyencamp

Schrijf review
Geweldige camping, echt schoon en rustig.. Het is een geweldige plek om je één te voelen met de natuur en de aardige mensen maakten het nog beter om de ware zin van het leven en veiligheid te ervaren.. En de lokale meisjes zijn heel gemakkelijk te verkennen, een paar leuke woorden en biertjes en je krijgt gratis toegang.
Lees meer
Tanks in Space op Google
We hebben erg genoten van ons weekend op deze camping! De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam en reageren altijd snel via e-mail en telefoon. De plek is erg mooi en het huis/de boerderij met de wc's en douches was mooi schoon. We zouden het iedereen aanraden :)
Lees meer
Anne Bart Beijneveld op Google
Fijne en mooie natuur camping, huisjes waren dik orde :)
Lees meer
Tjeerd Schmit Jongbloed op Google
Was echt een super camping! Heel mooi aangelegd en alles goed geregeld. Wij waren met een grote groep waar alles keurig voor geregeld was. Echt top! Nogmaals dank!
Lees meer
Tjebbe Beijneveld op Google
Een mooie camping met prima faciliteiten. Ook de service is uitstekend, o.a. met een winkeltje en lekker verse (gratis) eitjes. De locatie is mooi, maar heeft iets minder natuurbeleving dan ik had gehoopt. Dat komt doordat er rond de camping vooral boerenland is. De fijne, groenrijke opzet van de camping maakt daarin een hoop goed. Op de camping staan ook prachtig aangeklede blokhutten en een tipi.
Lees meer
Erwin Hartong op Google

Ga je Natuurkampeerterrein Thyencamp bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 20:30
Dinsdag
08:30 - 20:30
Woensdag
08:30 - 20:30
Donderdag
08:30 - 20:30
Vrijdag
08:30 - 20:30
Zaterdag
08:30 - 20:30
Zondag
08:30 - 20:30
Feedback