Pannenkoekenrestaurant in de buurt van Amsterdam

Ontdek de leukste pannenkoekenrestaurants met speeltuin of speelhoek in Amsterdam en omgeving.

Onze 15 favoriete pannenkoekenrestaurants in Amsterdam

Top 10 beste pannenkoekenrestaurants in Amsterdam

  1. PANCAKES Amsterdam Zuidas
  2. PANCAKES Amsterdam Negen Straatjes
  3. PANCAKES Amsterdam Westermarkt
  4. PANCAKES Amsterdam Centraal
  5. PANCAKES Amsterdam Aan 't IJ
  6. De Strooppot
  7. Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen
  8. Pepers pannenkoekenhuis
  9. Pannenkoe Lisse
  10. Pannenkoe Alphen aan den Rijn

Uit eten gaan bij een restaurant zonder speelgelegenheid is voor niemand prettig. Als je kinderen zich beginnen te vervelen, voel jij je niet op je gemak en kan je niet van je etentje genieten. En toch moet je ervoor betalen. Wij zijn ook wel eens uit eten geweest bij een restaurant waar kinderen eigenlijk niet gewenst waren. Sindsdien bezoeken we enkel nog plekken waar een kindermenu op het menukaart staat en waar een speeltuin of speelplek te vinden is. Dan heb je altijd zekerheid dat het om een restaurant gaat waar kinderen welkom zijn. En dat je kinderen zich niet zullen vervelen.

Een pannenkoekenrestaurant is nou typisch zo'n plek. Vrijwel elk pannenkoekenhuis is kindvriendelijk. Vaak heb je een grote speeltuin of zelfs midgetgolfbaan eromheen.

Niet alleen pannenkoeken bij een pannenkoekenrestaurant

Wist je trouwens dat je bij een pannenkoekenrestaurant meer hebt dan alleen pannenkoeken? Ook als je als ouder zijnde niet zo van pannenkoeken houdt, kan je prima bij een pannenkoekenrestaurant terecht.

De leukste pannenkoekenrestaurants in Amsterdam

In de buurt van Amsterdam zijn verschillende pannenkoekenrestaurants te vinden. Wij hebben de leukste voor jou gevonden. Al deze pannenkoekenrestaurants zijn kindvriendelijk en zorgen gegarandeerd voor een ontspannen etentje met je gezin.

Tips? Wij zijn nog niet compleet

Ben jij zelf eigenaar van een pannenkoekenrestaurant die op onze website nog ontbreekt? Of heb je weleens ergens gegeten wat je bij ons nog niet bent tegengekomen? Neem contact met ons op. Wij zijn nog niet compleet. Meld je locatie aan ons aan. Alle tips worden gewaardeerd.

Pannenkoekenrestaurants in plaatsen in de buurt van Amsterdam