332 beoordelingen

Zwembad De Bosberg Swalmen

Genieten van een uitje naar Zwembad De Bosberg Swalmen? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Openlucht kindervriendelijk zwembad met veel toezicht en natuurschoon. Open in de maanden mei t/m augustus. Peuter- kleuterbad,kinderbad met glijbaan, 50 meterbad, alles verwarmd 25°C.

Opmerkingen

Entree na 17.00 uur: € 2,-. Kinderen onder de 6 jaar moeten onder begeleiding. Zeer bosrijke omgeving, verblijf is aan te vullen met een natuurwandeling. Beste buitenbad van Limburg 2011 en 2012.

Informatie over Zwembad De Bosberg Swalmen

Contactgegevens

Bosstraat 116
6071 PZ
Swalmen
Telefoonnummer: 0475 501 371

Prijzen

Kinderen 0 t/m 3
€ 1,00
Kinderen 4 t/m 12
€ 3,00
Volwassenen
€ 3,50

Kenmerken

  • Leeftijd 2 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Ja
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Zwembad De Bosberg Swalmen

Vorige week dinsdag bleek jullie zwembad als enige open in Limburg. Dus vanuit het zuiden naar Swalmen. Het was tenslotte erg warm. Wat een mooi zwembad hebben jullie. Goed verzorgd, schoon, mooi helder water zelfs op het einde van het seizoen. We voelden ons erg welkom. Dus zaterdag weer naar Swalmen ondanks dat er meer zwembaden ook in onze buurt open waren. Wat een stormloop. Het leek wel een popconcert want zo,n 20 minuten in de rij. Iedereen was kalm geen stress en de vrijwilligers van jullie deden er alles aan op het soepel te laten verlopen. Dat lukte prima. Ondanks de drukte was het erg gezellig en het water was nog steeds heerlijk helder. Badmeesters die het allemaal in de gaten hielden maar hoefden niet in te grijpen. Het was een gezellige drukte. Bij de 'kantine' was het druk maar daar werd hard gewerkt door iedereen om de wachttijd zo kort mogelijk te maken. Een groot compliment en diepe buiging voor alle vrijwillgers. Tenslotte wordt het zwembad gerund op vrijwillige basis. Super bedankt voor deze mooie toegift en de vrijwilligers die toch maar mooi kwamen om dit mogelijk te maken. Volgend jaar zien jullie ons zeker terug!
Lees meer
Wim Krings op Google
Aangezien de meeste zwembaden begin sept. de deuren sloten, op zoek gegaan naar een buitenbad dat wel nog zijn deuren ophield tijdens de hittegolf in september. Behoorlijke afstand moeten afleggen maar positief verrast, Het bad draait op vrijwilligers. Ondanks de enorme drukte op zaterdag 09-09 verliep alles super goed georganiseerd. Zowel bij de baden (minstens 3 badmeesters bij het 50 m. bad, op een gegeven moment zelfs 4) Alsook bij de horeca. Door de enorme drukte erg lange rijen, toch niet extreem lang wachten omdat het personeel keihard werkte om de klanten te bedienen. Heerlijke friet, royale porties. Gewoon gezellige, drukke ambiance. Je kon zien dat ze er vol voor gingen (mss waren ze zelf ook verrast door de overweldigende aantallen bezoekers). Water was op de laatste dag van het seizoen kraakhelder. Mooie ligweide, netjes, verzorgde omgeving. Gewoon top. Kan niets negatiefs opnoemen. Geweldige dag gehad. Complimenten voor de organisatie en de vrijwilligers en hun flexibiliteit om in te springen op de behoefte van het moment. TOP!
Lees meer
Rosa op Google
Mooi buitenzwembad voor gezinnen, vooral met kleinere kinderen =)
Lees meer
Collin Mundt op Google
Goede prijs-kwaliteitverhouding, we komen graag.
Lees meer
Christine Joppen op Google

Ga je Zwembad De Bosberg Swalmen bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Feedback