15 beoordelingen

Vakantiepark Witven

Genieten van een uitje naar Vakantiepark Witven? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

De familiecamping ligt aan een recreatieplas. De zwemplas is omzoomd door bos en een breed zandstrand met ligweide. Het restaurant met terras ligt aan de zwemplas en er is een beachvolleybalveld. De staanplaatsen zijn verdeeld over verschillende, door bomen en struiken omzoomde, autovrije velden. Een deel van deze velden zijn voorzien van leuke speel-klimtoestellen. Campinggasten hebben gratis toegang tot het zwembad in Veldhoven. Ideale ligging voor een bezoek aan Eindhoven en omstreken.

Informatie over Vakantiepark Witven

Contactgegevens

Witvenseweg 6
5504
Veldhoven
Telefoonnummer:

Prijzen

Volwassenen
€ 199,50

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Vakantiepark Witven

Meest verschrikkelijke camping ooit, ik raad het niemand aan! Hier terechtgekomen omdat we midden in verbouwing zitten. Tijdens het reserveren twijfelde we tot wanneer we moesten reserveren omdat we niet precies wisten wanneer de bouw klaar zou zijn. Toen werd ons door de receptionist verteld dat ze zou boeken tot datum x, omdat we altijd konden verlengen. Althans, omdat wij huurders waren voor langere tijd, zouden ze eerst aan ons vragen of wij wilde overleggen voordat ze een nieuwe boeking zouden aannemen. Op het moment dat we wilde verlengen bleek het al volgeboekt te zijn en zeiden ze letterlijk dat ze dit nooit hebben verteld. Hoe durven ze dat nou te zeggen, een stelletje liegbeesten zijn het. Het grappige van alles is, dat het ook nog is 'volgeboekt' door vrienden van de baas, zoals ons werd verteld. Daarnaast het kenteken van de auto weggehaald voor ons onbekende reden, we zijn hier niet van op de hoogte gebracht met als gevolg dat ik (zwangere vrouw) 15 minuten door de kou heb kunnen lopen. Al met al zeer ontevreden over deze camping, ik raad niemand aan om hier ook maar iets te reserveren. In 1 woord is het een verschrikkelijke ervaring, er is geen communicatie en er heerst vriendjespolitiek.
Lees meer
janneke van dingenen op Google
Dit is meer een vijver naast een camping en een kinderspeelplaats. De vijver heeft strand (strand) en een volleybalveld. Leuke plek om te zitten na een lange wandeling
Lees meer
Chirantan Ghosh op Google
Zeer mooie locatie goed onderhouden
Lees meer
mahesh kumar veloo op Google

Ga je Vakantiepark Witven bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
6:00 - 22:00
Dinsdag
6:00 - 22:00
Woensdag
6:00 - 22:00
Donderdag
6:00 - 22:00
Vrijdag
6:00 - 22:00
Zaterdag
6:00 - 22:00
Zondag
6:00 - 22:00
Feedback