1.437 beoordelingen

Camping De Paal

Genieten van een uitje naar Camping De Paal? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Camping geschikt voor jonge gezinnen en, buiten het hoogseizoen, sportieve rustzoekers. De grotendeels autovrije, ruime plaatsen liggen aan straatjes of op velden. Er zijn buitenspeeltuinen, een waterspeeltuin binnen en een uitgebreid zwembadencomplex met vele vormen van waterrecreatie. Activiteiten zijn er volop, zoals het 'meeleef-meespeelkindertheater' en kanovaren. Winnaar Camping van het Jaar 2021 in de categorie 'de fijnste gezinscamping'.

Informatie over Camping De Paal

Contactgegevens

De Paaldreef 14
5571 TN
Bergeijk
Telefoonnummer: 0497 571 977

Prijzen

Volwassenen
€ 196,88

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Camping De Paal

Een verlate review. In mei naar de Paal geweest. Zeer leuke kindercamping in een leuke omgeving. Echt gericht op kinderen tot 12 jaar. Er is veel te doen. Binnenzwembad is leuk. In de meivakantie ok qua grootte/drukte. In de zomer zal het buitenzwembad meer capaciteit brengen. De gezichtsscan duurt wel lang. Je hoeft dan wel niet op bandjes te letten. Binnenspeeltuin leuk. Met binnenvoetbalveld waar gretig gebruik van werd gemaakt. Personeel ook geduldig en leuk met de kinderen. En de Biebelbonksepaalbergen een succes. Zelfs met de regen en kou. Restaurant is ok. Prima voor een camping en een gezin te eten. Supermarkt handig voor wat spullen. Ik vond wel zaken minder. Je hebt 6amp stroom. Bij boeking was dat nog 16amp. De verlaging werd verkocht onder een milieuoogpunt. In het voorjaar gewoon te weinig als je de ruimte in je caravan niet hebt. Bijboeken is natuurlijk gewoon mogelijk tegen een hoofdprijs. Dus gewoon een alternatieve prijsverhoging. Alternatief is op gas bijstoken. Maar waar is dat dan goed voor het milieu? En in de bijgeboekte privé sanitair draaide de verwarming 24/7 op 23 graden... Ander puntje vonden we het jammer dat je als ouder zeer beperkte zitmogelijkheden had bij de binnenspeeltuin. We hebben een middag op de grond gezeten.
Lees meer
Falco Wijnhoven op Google
Wat een heerlijke camping is dit toch! Geen ervaring met het hoogseizoen, maar in de herfstvakantie fantastisch! Sanitair hebben we niet gebruikt, want we hadden een Paalhuissie geboekt. Keurig schoon bij aankomst en van alle gemakken voorzien. Ik kan me zo voorstellen dat in de herfstvakantie, met alle regen en blubber, het sanitair niet altijd even schoon is. Het is ook maar net hoe de gasten het zelf achterlaten natuurlijk. Over de animatie niets dan lof! Wat een toppers! Stuk voor stuk enthousiast en elke dag, zelfs in het naseizoen, van alles leuks op de planning. We hebben het weer heerlijk gehad! Enige minpuntje, toegang tot het zwembad met gezichtsherkenning… Even los van het hele ethische stuk hiervan; kinderen zouden ook zomaar het zwembad in kunnen gaan zonder dat er een ouder bij is. Das dan weer minder veilig.
Lees meer
Suzanne Kelder op Google
In de herfstvakantie een geheel leeg park: heerlijk! Sanitair is niet schoon, ruikt heel onfris. Animatie heel wisselend. Prachtig in de app beschreven, maar dan kom je daar en is het echt zwaar onder de maat. Voorbeeld: griezeldisco. Er zouden griezels zijn, maar het Animatieteam vierde onverkleed een feestje met elkaar ipv met de de kindjes. Muziek veel te hard en niet passend bij het thema. Thematiseren was dus niet bij elke activiteit aanwezig. De ene show heel sterk, maar de andere 3x niks. In de zomer wil je hier niet zijn: druk en massaal.
Lees meer
nancy becker op Google

Ga je Camping De Paal bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
11:00 - 15:00
Feedback