20 beoordelingen

Suppen met kinderen - Zaanstad

Genieten van een uitje naar Suppen met kinderen - Zaanstad? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Suppen is SUPper leuk om te doen met kinderen! Ook zonder ervaring is het mogelijk om een sup te huren. Heb je nooit gesupt? Komt goed. Wij geven een instructie voordat je het water opgaat.

Opmerkingen

Kosten zijn voor 1 uur. Kinderen onder de 16 jaar onder begeleiding van een volwassenen. Diploma A is vereist. Enkele zwemvesten voor kinderen aanwezig.

Informatie over Suppen met kinderen - Zaanstad

Contactgegevens

J.J. Allanstraat 105
1551 RB
Westzaan
Telefoonnummer: 06 83376621

Prijzen

Volwassenen
€ 12,00

Kenmerken

  • Leeftijd 5 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Suppen met kinderen - Zaanstad

Schrijf review
Supfun Zaanstad is zo super leuk! Dieuwke is ontzettend aardig en helpt je graag. Mooie routes en altijd gezellig!!
Lees meer
Maura L. op Google
Erg leuk om te suppen in de polder. Zeer goede uitleg gekregen van een uitermate vriendelijke dame. Bedankt. Echt een aanrader.
Lees meer
Yvonne van der Woude op Google
We zijn vandaag voor het eerst wezen suppen. Het was top! We werden heel vriendelijk ontvangen en alles lag klaar, duidelijke en professionele uitleg gehad en we konden onze spullen bij hun achterlaten. Er zijn verschillende leuke routes om te doen en de omgeving is prachtig! Kortom: uitstekende service! en het suppen is erg leuk om te doen wat hebben we gelachen! Gaan we zeker nog vaker doen! ik kan het iedereen aanraden 🙂
Lees meer
Indre A op Google
Vandaag voor het eerst gesupt. Wat een onwijs leuke ervaring. Goede uitleg gehad en een prachtig gebied om te suppen. Zeker voor een herhaling vatbaar. Dank jullie wel!
Lees meer
Sandra Jager op Google
Vorig jaar als teamuitje voor het eerst op een sup bij supfun. Gister met een vriendin weer sups gehuurd. Prachtige route, fijne supplanken, goede uitleg. Er is van alles mogelijk als je nog weinig ervaring heb, er kunnen zitjes op de plank waardoor je tussendoor ook even kan zitten.
Lees meer
Dolores Felicia op Google

Ga je Suppen met kinderen - Zaanstad bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
13:30 - 22:00
Woensdag
13:00 - 22:00
Donderdag
13:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 22:00
Zaterdag
11:00 - 22:00
Zondag
11:00 - 22:00
Feedback