793 beoordelingen

Spelerij/ Uitvinderij

Genieten van een uitje naar Spelerij/ Uitvinderij? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Je wilt een verrassend dagje weg met de kinderen? Denk dan eens aan De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren. Nergens anders in Nederland worden de creativiteit en verbeelding van je kind zo geprikkeld als in De Spelerij - De Uitvinderij. In De Spelerij verbaast je kind zich om de meest vreemde, wonderlijke toestellen die het zelf – of samen met anderen – in beweging kan brengen. In De Uitvinderij gaat je kind aan de slag met hout, plexiglas, metaal en piepschuim en met echte (maar veilige) machines om de mooiste creaties te maken.

Opmerkingen

Voor €4 kan je een stokbroodje bakken tussen de middag. Dit moet u wel reserveren (vóór 12 uur). Honden mogen niet meekomen.

Informatie over Spelerij/ Uitvinderij

Contactgegevens

Veldweg 5
6952 GX
Dieren
Telefoonnummer: 0313 413 118

Prijzen

Kinderen 0 t/m 3
Gratis
Volwassenen
€ 16,00

Kenmerken

  • Leeftijd 4 - 12 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Spelerij/ Uitvinderij

Schrijf review
Wat een mooie ideeën
Lees meer
Erik Van der veen op Google
Geweldig leuke plaats voor kinderen om ervaring op te doen met serieuze handwerk gereedschap zoals lassen, staal knippen en buigen. Ook andere eenvoudige knutsel gereedschappen zijn beschikbaar. De buiten speelplaats is creatief opgezet en biedt voldoende uitdaging voor verschillende leeftijden.
Lees meer
Jim Deij op Google
Wauw, vol verbazing liepen wij rond. Totaal wat anders dan andere speeltuinen. Brood bakken Popcorn maken Knutselen met hout. Een aanrader voor een dagje weg, tip neem wel zwemkleding mee bij warm weer. De kids gaan zeker met de fontein spelen. Goede prijs kwaliteit
Lees meer
Dennis de vries op Google
Super leuke plek om te spelen, knutselen en ontdekken
Lees meer
Evelien Verbeek op Google
Geweldig leuk. Kinderen dolenthousiast. Papa, dit is veel leuker dan een gewoon pretpark. Veel interessanter. Veel meer te ontdekken.
Lees meer
Rene Reijnders (Emc4u2) op Google
Leuk! De kids waren hier heel zoet. Wel vind ik het nogal onveilig voor kinderen. Dus 1 op 1 begeleiding is geen overbodige luxe. 18 euro pp vind ik ook vrij stevig, voor aantal dingen moet je bijbetalen (popcorn maken, broodbakken) en de speeltuin is oud en gedateerd. Ben benieuwd of die nog door de keuring heen komt. Veel draaiende dingen, waar kindervingers makkelijk in verdwalen....
Lees meer
Kees de Groot op Google
Allemaal attracties voor kinderen om met de handen of voeten te bewegen en een heel leuke uitvinderij. Mijn kleinzoons hebben zich de hele tijd geweldig vermaakt.
Lees meer
Hans Maassen op Google

Ga je Spelerij/ Uitvinderij bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00
Feedback