48 beoordelingen

Rederij Aemstelland

Genieten van een uitje naar Rederij Aemstelland? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Wilt u een boot huren in Amsterdam voor een rondvaart, zakelijk diner, bedrijfsuitje, borrelcruise, bruiloft of familiefeestje? Wij verhuren de mooiste klassieke salonboten met schipper in Amsterdam en omgeving.

Opmerkingen

Prijs is vanaf. Prijzen verschillen per boot, bekijk de tarieven op de website. Pannenkoeken en poffertjes kunnen geserveerd worden aan boord.

Informatie over Rederij Aemstelland

Contactgegevens

Binnenkant 1A1
1011 BG
Amsterdam
Telefoonnummer: 020 422 9222

Prijzen

Volwassenen
€ 190,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Rederij Aemstelland

De privé high tea-rondvaart met schipper Martin was een eersteklas ervaring. Ik zou deze cruise zeker opnieuw kiezen boven elke andere rondvaart. De high tea sandwiches, zoetigheden en cocktails waren uitstekend; de privégroepoptie was erg ontspannend en plezierig; en schipper Martin was een uitstekende gids en navigator!
Lees meer
Debbie Goodwin op Google
We hebben een heerlijke tijd gehad! Amsterdam is een prachtige stad en Martin was overal een geweldige gids. Sterk aanbevelen!
Lees meer
Patricia Mikowski-Kahn op Google
Wij hebben ons huwelijk op de Monne de Miranda boot gevierd. Was geweldig! Zowel onze gasten als wijzelf hebben genoten van de avond. Bedankt voor het lekkere eten, mooie aankleding en top gastvrouw!
Lees meer
Romy op Google
10/10 ervaring We vierden de verjaardag van mijn man op de boot Elizabeth en het was een van de beste ervaringen die we ooit hebben gehad! Mooie boot van binnen en van buiten, smakelijk exclusief menu, goede selectie wijn/champagne/dranken. Onze route was goed georganiseerd, zodat we konden genieten van een prachtig uitzicht over Amsterdam. Grote dank aan onze kapitein Martin! We hadden zo'n geweldige tijd!
Lees meer
Alina Pecherskaya op Google
Ik huurde een boot met schipper voor een tour met een groep klanten, en zowel mijn klanten als ik waren super tevreden met de service van de kapitein en de schoonheid van de boot
Lees meer
Andantes na Holanda op Google

Ga je Rederij Aemstelland bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 23:00
Dinsdag
09:00 - 23:00
Woensdag
09:00 - 23:00
Donderdag
09:00 - 23:00
Vrijdag
09:00 - 23:00
Zaterdag
09:00 - 23:00
Zondag
09:00 - 23:00
Feedback