15 beoordelingen

Munki Motion

Genieten van een uitje naar Munki Motion? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Wil je eens écht wat actiefs doen? Leer freefrunnen bij Munki Motion. In een speciaal voor freerunning ingerichte hal leer jij alle ins en outs van deze toffe sport! Spring, klim en overwin jouw angsten! Slide naar beneden om meer te leren.

Bij Munki Motion kan je lessen nemen, vrij trainen, workshops volgen en een kinderfeestje vieren.

Mini Munki's

Bij de Mini Munki’s bieden wij freerunning voor kinderen van 2 tot 6 jaar! In de lessen zal de focus liggen op de motoriek van de deelnemers en het speels ontwikkelen hiervan. Daarnaast zullen er actieve spelletjes worden gespeeld en zorgen we dat de deelnemers in een uur een onvergetelijke les krijgen!

Kinderfeestjes

Ben je jarig en wil je iets anders proberen? Neem dan al je vriendjes en vriendinnetjes mee voor een onvergetelijke freerun dag, begeleid door professionele freerunners, die zelf zeker ook wat laten zien. De activiteiten zijn spannend, avontuurlijk, gezond, uitdagend en natuurlijk veilig!

Workshops

Springen, klimmen, duiken, rollen en nog veel meer. Onze professionele coaches dompelen de leerlingen onder in een compleet nieuwe ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Tijdens onze workshops besteden wij aandacht aan techniek, conditie, inschatten van risico’s en boven alles natuurlijk het hebben van plezier.

Informatie over Munki Motion

Contactgegevens

Marconistraat 5
1821 BX
Alkmaar
Telefoonnummer: 06 34296758

Prijzen

Volwassenen
€ 0,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Ga je Munki Motion bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
16:00 - 22:00
Dinsdag
16:00 - 22:00
Woensdag
14:00 - 22:00
Donderdag
16:00 - 22:00
Vrijdag
16:00 - 22:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
09:00 - 18:00
Feedback