26 beoordelingen

Liemers Outdoor & Survival

Genieten van een uitje naar Liemers Outdoor & Survival? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Liemers Outdoor & Survival staat voor buitenplezier! Touwbanen, klimwand, boogschieten, tokkelen, kompas lopen en vlotvaren. U vindt ons aan de rand van natuurgebied Rijnstrangen in het hart van de Liemers: Groessen.

Opmerkingen

Prijzen zijn vanaf.

Informatie over Liemers Outdoor & Survival

Contactgegevens

Leuvensestraat 35
6923 BN
Groessen

Prijzen

Kinderen 0 t/m 12
€ 13,00
Volwassenen
€ 11,00

Kenmerken

  • Leeftijd 6 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Liemers Outdoor & Survival

Schrijf review
We hebben een super dag gehad!! Vlot varen, tokkelbaan, boogschieten, vuurtje stoken waren de hoogtepunten van de dag! Bij de picknicktafels waande we ons in de Ardennen. Johan en zijn team zijn erg ervaren en begeleiden erg professioneel. Bedankt!!
Lees meer
Total Tent op Google
Wat een leuke dag hebben we gehad bij Liemers Outdoor en Survival. De jongens waren behoorlijk uitgelaten toen we aankwamen maar de ervaren instructeur had al snel alle aandacht. Door de verschillende onderdelen bleef het boeiend en het was zo fijn dat alle kids tegelijk bezig waren. Hierdoor bleven ze vrolijk en enthousiast. Het letterlijke hoogtepunt was natuurlijk de tokkelbaan. Mooi om te zien dat ook degene die toch wat angstig waren door de instructeur goed begeleid en gestimuleerd werd en dus iedereen ging gewoon! Zelf de hamburgers bakken was helemaal een feest, er was ruim voldoende en ze waren wel toe aan iets lekker na al dat bewegen. Al met al een super geslaagde dag.
Lees meer
Chandon Sanders op Google
Kids konden LOS in de mooie natuur.
Lees meer
Ferenc Elshof op Google
Superleuke dag gehad met de kids, heerlijk actief buiten! Zeer leuke en goede begeleiding. Echt een aanrader! Heel erg bedankt voor deze geslaagde dag!
Lees meer
Carolien Elshof op Google
Fantastische dag met de kinderen. Een heerlijk verjaardagsfeest gehad. Toporganisatie. Lekker ongedwongen sfeer. Instructeurs zeer kundig. Kinderen kunnen echt nog spelen. Een absolute aanrader
Lees meer
Jan Wolfard op Google

Ga je Liemers Outdoor & Survival bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 20:00
Zondag
gesloten
Feedback