24 beoordelingen

Klimpark Groningen

Genieten van een uitje naar Klimpark Groningen? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

In ons Klimpark is geschikt voor 1.20 meter en langer. Je wordt uitgedaagd om via de 35 hindernissen en 7 ziplines te verplaatsen platform naar platform. Er zijn routes op 3 en op 7 meter.

Informatie over Klimpark Groningen

Contactgegevens

Hoofdweg 163
9614 AD
Harkstede

Prijzen

Kinderen 0 t/m 11
€ 12,50
Volwassenen
€ 15,00

Kenmerken

  • Leeftijd 6 - 80 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Klimpark Groningen

Schrijf review
Ben hier wezen klimmen met de kinderen. 12, 9 en 7 jaar. Oudste twee hebben veel plezier gehad. Vooral het zippen is erg leuk, maar ik daar te komen moest je eerst omhoog klimmen. Voor de jongste was het toch allemaal iets te moeilijk/eng. Misschien een idee een baantje voor de jongsten op lagere hoogte.
Lees meer
Wai Keong Oon op Google
Het was erg leuk, maar het is veeleisender en inspannender dan andere klimtouwcursussen die ik tot nu toe heb bezocht. Speciale dank aan het personeel voor het toelaten van ons op de parkour, ook al is deze later geopend. Maar aangezien de tijd op maandag 10.00 uur op de website was, hadden we het hele klimpark voor onszelf met een begeleider, heerlijk!
Lees meer
Tiemo Krüger op Google
Leuk klimpark. Ik ging met m'n vriendin (beiden 24) en hartstikke veel lol gehad. Je bent wel 2 uur aan 't klimmen als je alles doet. Aardig personeel. Ziet eruit als een mooi terrein waar je van alles kan doen!
Lees meer
Ron de Wit op Google
Hele leuke ervaring. Kinderen van 6, 9 en 11 vonden het geweldig, vooral het ziplinen! Ik moest wel mee met mijn dochter van 6 en we hadden af en toe hulp nodig voor haar bij het ziplinen, maar Abel ving haar heel goed op en we hebben allemaal een hele leuke middag gehad op het klimpark. Zeker aan te raden!
Lees meer
Inge Maas op Google

Ga je Klimpark Groningen bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
13:00 - 17:00
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
13:00 - 17:00
Zondag
gesloten
Feedback