41 beoordelingen

Kids safety escaperoom

Genieten van een uitje naar Kids safety escaperoom? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Escaperoom speciaal voor kinderen met 3 verschillende thema's. Jungleroom, glow in the dark room, westernroom.

Opmerkingen

Per room minimaal 4 en maximaal 8 kinderen.

Informatie over Kids safety escaperoom

Contactgegevens

Kwadijkerkoogweg 14C
1442 LA
Purmerend

Prijzen

Volwassenen
€ 85,00

Kenmerken

  • Leeftijd 8 - 14 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Kids safety escaperoom

Schrijf review
Ons Feestje hier gehouden. Man liep zich een slag in de rondte om het iedereen naar de zin te maken. Wij hadden het arrangement met pannenkoeken/poffertjes eten en natuurlijk de escaperooms. Over beide escaperooms waren de kinderen enthousiast. Alvorens kon je een petje of t-shirt verven , de verf die later licht gaf in het donkers. In de Escaperooms waren leuke opdrachten, niet te moeilijk niet te moeilijk. Erg leuk opgezet binnen in de Escaperoom en super donker. Samenwerken is dus een must 😁. Kinderen vonden de pannenkoeken en poffertjes heerlijk Succes met de verdere toekomst.
Lees meer
Gerda Koning-veerman op Google
Op 26 april jl. een kinderfeest gevierd bij escaperoom. Wij zijn vriendelijk ontvangen. Vooraf hebben wij de ruimte gekregen om te zingen, taart te eten en cadeautjes uit te pakken. Wij kregen een duidelijke uitleg over het spel. Gekozen voor de toverkamer (leeftijd 8-11). Lekker uitdagend zowel voor ouder als kind. Mijn zoon heeft een top dag gehad!
Lees meer
Chantal Limburg op Google
Vandaag een geweldig kinderfeestje gehad! Alles was top geregeld. De escaperooms (Glow in the Dark en Jungle) waren uitdagend en goed te doen. Achteraf lekkere pannekoeken, tosti's en poffertjes gegeten. De jarige vond het beste ervaring van een partijtje ooit. Bedankt Tim voor deze top middag. Deze zullen we niet snel vergeten. Wij hebben erg genoten en het is zeker een aanrader!
Lees meer
Monika Preisler op Google
Ontzettend leuk kinderfeestje gehad voor onze dochter die 9 is geworden. Jungle escape room gedaan met 7 kids. Vriendelijke ontvangst en lekker poffertjes achteraf gegeten :) aanrader!
Lees meer
Karin vd Vlugt op Google

Ga je Kids safety escaperoom bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 22:00
Dinsdag
10:00 - 22:00
Woensdag
10:00 - 22:00
Donderdag
10:00 - 22:00
Vrijdag
10:00 - 22:00
Zaterdag
09:30 - 22:00
Zondag
09:30 - 22:00
Feedback