163 beoordelingen

Kampeerpark De Boshoek

Genieten van een uitje naar Kampeerpark De Boshoek? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

De camping bestaat uit twee terreinen, gescheiden door een openbare weg. Aan de overkant van de receptie zijn de toeristische- en seizoenplaatsen. Er zijn twee autovrije kampeervelden. Partytenten zijn niet toegestaan. De vele sport- en speelvoorzieningen zijn verdeeld over beide terreinen. Er zijn o.a. een theater, bowlingbaan en binnen- en buitenbad. Er is een jeugdcorner voor de oudere jeugd (14+) met o.a. minibios en air-hockey. Bezoek ook eens “Western Plaza” voor een snack, lunch of diner.

Informatie over Kampeerpark De Boshoek

Contactgegevens

Harremaatweg 34
3781 NJ
Voorthuizen

Prijzen

Volwassenen
€ 227,66

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Kampeerpark De Boshoek

Schrijf review
Mooie chalets, waren mooi schoon. Park is goed onderhouden. Hoop activiteit voor kinderen. Restaurant op het park is van grote klasse. Het personeel is vriendelijk. Ze hadden ook een scooter/e-chopper tour. Vanwege de prijs daarvan twijfelde we wat, maar het was echt de moeite waard. Wij zijn twee nachtjes geweest, maar overwegen deze camping ook te kiezen voor de grote zomervakantie.
Lees meer
Maikel Keizer op Google
We hebben een heerlijk weekend gehad met de hond erbij👍
Lees meer
William Van Tongerlo op Google
We voelden ons zeer op ons gemak toen we daar 14 dagen met de caravan doorbrachten. Het personeel van de receptie was behulpzaam en kon alle vragen altijd naar tevredenheid beantwoorden. Helaas was het desinfectiemiddel in de damessanitair leeg en niet bijgevuld. Uiteindelijk was ook 1 zeepdispenser leeg en deze bleef leeg. Misschien omdat het 3 weken voor de sluiting was.
Lees meer
Cornelia Mayer op Google

Ga je Kampeerpark De Boshoek bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
6:00 - 22:00
Dinsdag
6:00 - 22:00
Woensdag
6:00 - 22:00
Donderdag
6:00 - 22:00
Vrijdag
6:00 - 22:00
Zaterdag
6:00 - 22:00
Zondag
6:00 - 22:00
Feedback