30 beoordelingen

Hans en Grietje

Genieten van een uitje naar Hans en Grietje? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Er is van alles te beleven. Spannend voor jong en oud! Geheime trappen die leiden naar een van de drie grote glijbanen of de grote heksenketel! De bewegende tafels die ervoor zorgen dat je ineens de pannenkoek van de buurvrouw voor je neus hebt, of tafels die helemaal scheef gaan staan! Ga met één van de indoor- glijbanen naar de grote speelkelder vol spelletjes en klimtoestellen, of kies een van de kleinere speelruimtes die door het hele restaurant te vinden zijn. Kijk je ogen uit in de kamer waar alles op zijn kop staat, of voel ineens de hele vloer bewegen! Als je zit te eten wil de heks de wasmachine nog wel eens aanzetten… overal zeepbellen! Vergeet niet het heksenorgel, en allerlei geheime knoppen en touwtjes om alles in beweging te zetten. Kortom: je komt ogen en oren tekort! Liever even buiten spelen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! Een grote familieschommel waar je met wel 10 mensen op kan, de hooiberg waar je lekker in kan spelen, speel het sprookje na in het “echte” huisje van Hans & Grietje, en er is een grote skelterbaan met tankstation en skelterwasstraat! Wil je het sprookje helemaal compleet maken? Dan loop je naar het bos aan de overkant van de weg en volgt daar de Broodkruimeltjesroute. Tijdens deze wandeling beleef je alle avonturen uit het Hans & Grietje sprookje zelf!

Opmerkingen

Je mag tijdens openingsuren gratis in en om het pannenkoekenhuis spelen. Een pannenkoek is verkrijgbaar vanaf € 6,50. Voor de skelters op de skelterbaan betaal je € 0,50 borg. Schminken kost € 1,- .

Informatie over Hans en Grietje

Prijzen

Volwassenen
Gratis
Kinderen 0 t/m 12
Gratis

Kenmerken

  • Leeftijd 3 - 15 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Hans en Grietje

Schrijf review
Een heel erg originele, mooie, leuke en volledig aanbevolen site voor kinderen De toegang is gratis, het heeft een restaurant waar ze veel soorten eten verkopen en alles is heerlijk. Ik raad het zeker 100% aan We zullen terugkeren zodra we dicht bij de site zijn
Lees meer
Marina Andreu op Google
Lekker eten je wacht wel bijna 1,5 uur voor 2 pannenkoeken en 1 portie nacho’s
Lees meer
Eva op Google
Heerlijke pannenkoeken, lekker koffie, goed gebak en voor kinderen van alles te doen. Wij rijden hier graag voor om!!!
Lees meer
Desmond Peters op Google
Ontzettend leuke speeltuin en leuke details in het restaurant. Personeel is vriendelijk (als ze je weten te vinden) Wij zaten blijkbaar in het negeer hoekje. Wij moesten iedere keer vragen of we iets konden eten of drinken. We hebben letterlijk 1 uur en 45 minuten zitten wachten op 4 (koude) pannenkoeken. Er loopt enorm veel bediening rond maar de taak verdeling is niet goed georganiseerd. Wat naar mijn idee is dat ook de oorzaak is van het lange wachten. Kan het personeel niet aangerekend worden. Wel jammer want ze hebben een succes story in handen. Voor de kinderen is het heel simpel één groot feest.
Lees meer
Marco Vronik op Google

Ga je Hans en Grietje bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
11:00 - 21:00
Dinsdag
11:00 - 21:00
Woensdag
11:00 - 21:00
Donderdag
11:00 - 21:00
Vrijdag
11:00 - 21:00
Zaterdag
11:00 - 21:00
Zondag
11:00 - 21:00

Adres- en contactgegevens

Sternweg 2
3898 LJ
Zeewolde
Feedback