661 beoordelingen

Huttopia De Roos

Genieten van een uitje naar Huttopia De Roos? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Glooiende natuurlijke camping aan de Vecht. In het hoogseizoen is het terrein autovrij. Campers moeten dan tijdens het verblijf op de plaats blijven staan. Caravans tot 6,5 m zijn toegestaan. Groepen jongeren worden niet toegelaten. In het hoogseizoen zijn er natuurgerichte activiteiten en kindertheater. Klein zandstrandje, met een afgezet ondiep gedeelte voor kleintjes in een zijtak van de Vecht.

Informatie over Huttopia De Roos

Contactgegevens

Beerzerweg 10
7736 PJ
Beerze

Prijzen

Volwassenen
€ 370,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Huttopia De Roos

Heerlijke camping!
Lees meer
Mieke Mezach-Duin op Google
Een camperplaats en geen lodge gehuurd. Maar wat een schitterende omgeving is dit zeg, wowww. Wij komen 100% zeker nog terug. En zoals alle Huttopia campings is ook hier het personeel ontzettend aardig. Het sanitair zeer schoon. Bedankt dat wij, Explorers, ook Huttopia de Roos aan ons lijstje hebben kunnen toevoegen.
Lees meer
Connie van der Schans op Google
Prachtig gelegen aan de Overijsselse Vecht. Prima sanitair. Vriendelijk behulpzaam personeel. Prima voorzieningen. Komen zeker nogmaals
Lees meer
Verhagen Eric op Google
Geweldige parkeerplaats direct aan de rivier. Super rustig en idyllisch. De camping zelf is mooi aangelegd en past in het bestaande bos. Dit kan problemen veroorzaken met de satellietontvangst. Maar aan de oever van de rivier was het geen probleem. De plaatsen zijn zeer ruim van formaat en beschikken allemaal over elektriciteitsaansluiting. Sanitaire voorzieningen waren altijd schoon en netjes. Wat ons betreft had er vlakbij de parkeerplaatsen aan de rivier een klein washok kunnen staan. Maar het viel mee. Het restaurant en de bar waren alleen open op de dag dat we aankwamen. Er was nog steeds vriendelijke service en heerlijke pizza. Verder is het een vrij kleine kaart, maar ijs voor de kinderen is wel inbegrepen. Dankzij de aparte parkeerplaatsen is er nauwelijks autoverkeer op het terrein en is het heerlijk vertoeven. Ook is er een fietsverhuur, een kleine supermarkt en een speelschuur. Maar we hebben niet van alles gebruik gemaakt. Voor ons was het alsof we vrij waren met de voorzieningen van een camping. We zullen zeker terugkomen omdat de prijs en prestaties hier goed zijn.
Lees meer
Pia Stoffer op Google
Supermooie camping. Lekker rustig (1-10-23). Goede faciliteiten, lekkere broodjes voor het ontbijt te bestellen. Goede info over de omgeving. Mooie plaatsen die goed onderhouden zijn en het sanitair is schoon en goed. Aanrader.
Lees meer
Ed Brender op Google

Ga je Huttopia De Roos bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
6:00 - 22:00
Dinsdag
6:00 - 22:00
Woensdag
6:00 - 22:00
Donderdag
6:00 - 22:00
Vrijdag
6:00 - 22:00
Zaterdag
6:00 - 22:00
Zondag
6:00 - 22:00
Feedback