687 beoordelingen

Camping De Wildhoeve

Genieten van een uitje naar Camping De Wildhoeve? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

De autovrije camping ligt aan de rand van Koninklijke Houtvesterij Het Loo. Het terrein is speels ingericht. De staanplaatsen bevinden zich deels op velden van verschillend formaat met speeltoestellen, deels aan straatjes. Hoge bomen en begroeiing zorgen voor schaduw en privacy. Er is een buitentheater. Er zijn bijzondere natuur- en speurtochten voor de jeugd.

Informatie over Camping De Wildhoeve

Contactgegevens

Hanendorperweg 102
8166 JJ
Emst
Telefoonnummer: 0578 661 324

Prijzen

Volwassenen
€ 192,50

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Camping De Wildhoeve

Een leuke camping, helaas zijn huisdieren niet toegestaan. Je kunt naar een binnenbad en een buitenzwembad en beide hebben hele gave glijbanen.
Lees meer
Ole Michel op Google
Alleen doorheen gelopen tijdens een wandeling. Zag er goed uit.
Lees meer
djengis67 op Google
Heerlijk midden op de Veluwe. Fijne camping met goed sanitair.
Lees meer
Ilse Groeneboer op Google
In september hier 11 dagen gestaan, de bedoeling was 6 maar wat is dit een fijne camping! Eerlijkheid gebied te zeggen dat we zomers weer hadden wat het vakantiegevoel natuurlijk versterkt. Bij aankomst mochten we zelf een plek uitkiezen wat zorgde voor keuzestress omdat er veel mooie plekken waren. De plek gekozen bleek een schot in de roos, rustig aan een laantje, onder de bomen. Eekhoorns liepen letterlijk onder onze tafel door. Vanuit de camping loop je zo het bos in waar we wilde zwijnen gespot hebben. Omgeving leent zich voor mooie (race/gravel) fietstochten. Sanitairgebouw waar we bij stonden was ruim en schoon, erg mooi voor kleine kinderen. WiFi uitstekend, elke dag verse broodjes in het winkeltje. Autovrij wat ik (achteraf) erg kon waarderen, zo hou je de camping rustig. Normaal gaan we niet 2x naar dezelfde camping maar hier gaan we volgend najaar zeker terug !
Lees meer
Heidi Ragas op Google
Is een fijne locatie, mooi zwembad.
Lees meer
Pieter Karelse op Google

Ga je Camping De Wildhoeve bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 16:00
Dinsdag
10:00 - 16:00
Woensdag
10:00 - 16:00
Donderdag
10:00 - 16:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Feedback