264 beoordelingen

Camping De Otterberg

Genieten van een uitje naar Camping De Otterberg? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

De familiecamping ligt in een natuurlijke omgeving. De standplaatsen bevinden zich op door bomen en struiken omgeven kampeervelden. Er zijn een vis- en een kanovijver en een prehistorische grafheuvel op het terrein. Bij de manege naast de camping kunnen campinggasten hun paard stallen of paardrijlessen nemen. Skelters zijn te huur. De camping heeft een afwisselend recreatieprogramma. Er is een eenvoudig zandstrand. Een speeltuin en sanitairgebouw liggen vlakbij.

Informatie over Camping De Otterberg

Contactgegevens

Drijberseweg 36a
9418 TL
Wijster
Telefoonnummer: 0593 562 362

Prijzen

Volwassenen
€ 165,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Camping De Otterberg

Schrijf review
Hart is eruit gerukt! Het leek zo positief een paar jaar terug met de nieuwe eigenaar. Niks is minder waar. Prijzen omhoog, kaveltoeslag eroverheen en als je het gesprek aan wilt gaan geeft men niet thuis of mailen ze doodleuk: dan trek je je spul toch van de camping af? Zwembad takelt af, water is ijskoud en de 'waterrpaddestoel' gaat niet eens meer aan. Monorail is verbleekt en verroest, autootjes rijden slecht. Horeca is meestentijds gesloten. Ik zou afraden om hier een stacaravan/chalet te nemen. Ik denk dat de hoeveelheid lege plekken wat dat betreft wel genoeg zegt. Mensen die er jaren hebben gestaan zijn er afgejaagd en de ziel is er uit. Zo jammer.
Lees meer
LM Hoogeveen op Google
We kampeerden met een groep. Sfeerloze, volgebouwd met stacaravans, camping vlakbij VAM vuilverbranding, die je met ongunstige wind ruikt
Lees meer
blijmaken hajo op Google
Rustige camping met mooie en voldoende faciliteiten. Ruime plaatsen
Lees meer
CJ Oerlemans op Google

Ga je Camping De Otterberg bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Feedback