127 beoordelingen

Camping De Muk

Genieten van een uitje naar Camping De Muk? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Op deze gemoedelijke boerencamping in het Land van Maas en Waal vind je rust en gastvrijheid. De staanplaatsen liggen verspreid over het terrein. Het aangrenzend bosgebied nodigt uit tot wandelen, o.a. Klompenpad. Voor kinderen is er een speelplek met zandbak, glijbaan en klimtoestel. In de recreatiezaal staan diverse spellen en er is een grote trampoline. In de schuur bij dieren is een skybox van waaruit het agrarisch werk kan worden meegemaakt. Met huifkartochten verken je de omgeving.

Informatie over Camping De Muk

Contactgegevens

Betenlaan 3
6645 KR
Winssen
Telefoonnummer: 06 22902887

Prijzen

Volwassenen
€ 117,60

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Camping De Muk

Schrijf review
Wat een leuke minicamping ! Persoonlijke benadering en welkomstdrankje bij aankomst. Je mag zelf je plek uitzoeken op het terrein. Sanitair is prima in orde, schoon en heerlijke douches. Gewoon de details die er toe doen, afwasmiddel staat klaar, vaatdoekjes kan je pakken. Terrein is erg leuk ingericht, met zitjes, en natuurlijk niet te vergeten de 3 alpaca's Achteraan de camping is een groot veld waar je je hond even lekker kan laten rennen. Super hond vriendelijk, dus namens Tara de groeten aan Niels ;)
Lees meer
Renate Voermans op Google
Prachtige camping met mooi uitzicht. Veel speelmogelijkheden voor jonge kinderen. Door de gastvrijheid van de eigenaren is dit een camping waar we graag nog eens terug komen.
Lees meer
Petra Nienhuis op Google
Zeer mooie camping en een super gastvrije eigenaar die welkomstdrankjes aanbiedt en een praatje met ons maakt, ook al kwamen we vrij laat aan. Ze zei zelfs dat ze fietsers nooit zou weigeren, wat we enorm waarderen 😁 Zelfs de alpaca's zijn vriendelijk en komen naar het hek om gedag te zeggen.
Lees meer
Stig op Google

Ga je Camping De Muk bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
6:00 - 22:00
Dinsdag
6:00 - 22:00
Woensdag
6:00 - 22:00
Donderdag
6:00 - 22:00
Vrijdag
6:00 - 22:00
Zaterdag
6:00 - 22:00
Zondag
6:00 - 22:00
Feedback