66 beoordelingen

Boerengolfbaan Grenszicht

Genieten van een uitje naar Boerengolfbaan Grenszicht? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Met een klomp aan een stok het weiland met koeien door. In zoveel mogelijk slagen van de ene hole naar de andere hole. Leuk voor jong en oud! Eventueel met barbeque in een luxe Finse blokhut.

Informatie over Boerengolfbaan Grenszicht

Contactgegevens

Radewijkerweg 70
7791 RH
Radewijk
Telefoonnummer: 0523 216 365

Prijzen

Kinderen 0 t/m 3
Gratis
Kinderen 4 t/m 12
€ 3,50
Volwassenen
€ 6,50

Kenmerken

  • Leeftijd 4 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Ja
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Boerengolfbaan Grenszicht

Schrijf review
Geweldiģe Camping bij de Boer in Radewijk. Paard rijden .Scelters. traptrekkers en Boer Jeroen helpen het kan en mag allemaal. Met goede toilet en was voorzieningen.
Lees meer
Jonnie Hemmen op Google
Alles prima en vriendelijke mensen
Lees meer
Han van der Loo op Google
Een prachtig plekje in een mooie uithoek van Nederland. De boer en de vrouw zijn niet alleen hele aardige, maar bovendien makkelijke mensen. Wij hebben met plezier een paar dagen gestaan, omringd door weide, stal, en mais. Ook een ideale plek om vanuit hier fietstochten te doen, nu en dan even over de grens. Als je met jonge kinderen komt, die hoeven zich hier echt geen tel te vervelen. Naast de stroom, wifi, was er ook een waterkraan op elke plek, dat is toch een luxe. Kortom, zeer tevreden, een aanrader!
Lees meer
W Terpstra op Google
Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad. De kinderen vermaakten zich prima (in de regen maar ook bij mooi weer). Iedere dag koffie drinken met de boer, paard rijden, boer Jeroen helpen met het voeren van de dieren. Bij boer Luc een heerlijk ijsje gehaald. Een heerlijke, fijne vakantie waarin wij op konden laden!
Lees meer
H op Google

Ga je Boerengolfbaan Grenszicht bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
10:30 - 16:00
Feedback