4.034 beoordelingen

Blue Boat Company

Genieten van een uitje naar Blue Boat Company? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

In een luxe rondvaartboot die u meeneemt door de Amsterdamse grachten. Geniet van prachtige oude grachtenpanden, de talloze bruggen, de typische woonboten en natuurlijk het unieke stadsleven van Amsterdam. Een 75 minuten durende rondvaart langs alle highlights van de Amsterdam is de manier om van de stad te genieten! Er wordt 365 dagen per jaar gevaren en bovendien, als enige rederij van Amsterdam, rolstoeltoegankelijke boten! Speciaal voor kinderen: 'Gezocht: Zoetwaterpiraten'. Terwijl volwassenen kunnen luisteren naar hun eigen verhaal, kunnen kinderen luisteren naar Sjonnie en Harold. Spot de dieren in de stad met je eigen Zoetwaterpiratenkijken, ontwerp een familiewapen en een tattoo voor harold, herkend watergeluiden en word een echte Zoetwaterpiraat!

Opmerkingen

75 min. Geen extra kosten voor de kindertour.

Informatie over Blue Boat Company

Contactgegevens

Ben jij eigenaar van deze locatie, neem dan contact met ons op.

Prijzen

Prijzen onbekend. Ben jij eigenaar van deze locatie, neem dan contact met ons op.

Kenmerken

  • Leeftijd 2 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Blue Boat Company

Schrijf review
We booked a cruise which lasted over an hour and toured the main canals and the river. The audio commentary was clear and easy to understand.
Lees meer
Sue op Google
De rondvaart in Amsterdam is een ontspannende manier om de stad te verkennen en is zeer de moeite waard. Met de Amsterdam City Card is de reis inbegrepen en kan dus eenvoudig en spontaan worden gepland. De 75 minuten durende tocht (met audiogids) wordt bovendien ondersteund door uitleg van de kapitein.
Lees meer
Derya Kurtoglu op Google
Zal een gesloten boot niet aanbevelen, waardoor het moeilijk was om alles te zien. Vooraf opgenomen commentaar was niet erg nuttig en de bootchauffeur maakte willekeurige punten die nergens op sloegen en niet goed konden horen. Ik zou die Dam Boat Guys aanbevelen. Veel betere 2xperienxe
Lees meer
Ira Dananberg op Google
Een interessante en ontspannende manier om de stad en haar grachten te ontdekken. Vermijd regenachtige dagen...
Lees meer
Ysidro op Google
🙌 super 👍
Lees meer
Kay Sim op Google
Leuke rondleiding
Lees meer
Axel Sprenger op Google
Geweldige tour met een interessante geschiedenis van Amsterdam
Lees meer
LiamH op Google

Ga je Blue Boat Company bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Openingstijden onbekend. Ben jij eigenaar van deze locatie, neem dan contact met ons op.
Feedback