14 beoordelingen

Alida's Kleine Wereldje

Genieten van een uitje naar Alida's Kleine Wereldje? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Sinds januari 1999 is het poppenhuismuseum (gevestigd te Veendam) te bezichtigen. Het museum bevat ongeveer 140 poppenhuizen, poppenkamers, badkamers, keukentjes, winkeltjes en oud speelgoed.

Het oudste poppenhuis is van 1880, maar ook de moderne miniaturen zijn ruimschoots aanwezig. Ieder poppenhuis heeft zo zijn eigen verhaal.

Verder bevat het museum een klein winkeltje met o.a. zelfgemaakte miniaturen en tweedehands spulletjes. Tevens heeft het museum afhankelijk van het seizoen een bepaald thema b.v. winter, voorjaar, kerst enzovoorts.

Kom langs en ervaar het zelf. Zie spulletjes uit uw eigen kindertijd terug in een heus museum. Haal herinneringen op en beleef de wereld in het klein.

Opmerkingen

De entreeprijs is inclusief koffie, thee of ranja. Bij bezoek aan het museum krijgt iedere bezoeker een miniatuurtje. Kinderen mogen een poppetje knutselen.

Informatie over Alida's Kleine Wereldje

Prijzen

Volwassenen
€ 4,00
Kinderen 0 t/m 12
€ 2,50

Kenmerken

  • Leeftijd 4 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Alida's Kleine Wereldje

Schrijf review
Geheel onverwachts stonden we vandaag hier voor de deur en hebben we een geweldige uitleg gekregen van de vele poppenhuizen en andere spulletjes die er te zien zijn. We vonden het geweldig.
Lees meer
René op Google
Gezellig klein museum met poppenhuis en in vele stijlen.
Lees meer
Anita Waijer op Google
Waren heel veel poppehuizen, een prettig ontvangst,met koffie en cake. Fijne uitleg over het onstaan en heel veel te zien.
Lees meer
Antje Nijhof op Google

Ga je Alida's Kleine Wereldje bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Adres- en contactgegevens

Beneden Oosterdiep 280
9645 LM
Veendam
Feedback