69 beoordelingen

Airborne Museum

Genieten van een uitje naar Airborne Museum? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Beleef de Slag om Arnhem alsof je er midden in zit. Airborne Museum 'Hartenstein' in Oosterbeek brengt iedereen terug naar het jaar 1944. In de ondergrondse Airborne Experience ga je in de voetsporen van Britse parachutisten op weg naar Arnhem in september 1944. Ontmoet juichende burgers die al vier lange jaren gebukt gingen onder de Duitse overheersing en laat de verhalen tot leven komen. Airborne Museum ‘Hartenstein’ organiseert en biedt verschillende activiteiten aan voor het hele gezin. Zoals een familieroute, parachute game en speciale activiteiten voor kinderen.

Opmerkingen

Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassenen. Voor groepen vanaf 20 personen gelden er aangepaste toegangsprijzen.

Informatie over Airborne Museum

Prijzen

Volwassenen
€ 11,00
Kinderen 0 t/m 3
Gratis
Kinderen 4 t/m 12
€ 5,00
Kinderen 13 t/m 17
€ 6,50

Kenmerken

  • Leeftijd 12 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Airborne Museum

Schrijf review
Bij wandeltocht Airborne geweest. Je komt Oosterbeek niet in wat een drukte. Wel mooie muziekkorpsen. O.a. historisch tamboerkorps van de marechaussee.
Lees meer
Bert Spronk op Google
Boven op het monument, onthuld op 17 september 1946 (exact 2 jaar nadat de hel in Arnhem losbrak), stijgt de vrijheidsfiguur boven alles en iedereen uit. De 4 zijden stellen elk een verschillend tafereel voor: de landing, de hulp van vrouwen aan gewonden, de samenwerking tussen weerstanders en Airborne en de laatste heroïsche weerstand. Imposant. Om stil van te worden.
Lees meer
D 83 op Google
Mooi gedenkteken
Lees meer
william willis op Google
Een ontroerend verslag van moed, dapperheid, lijden van de burgerbevolking en wederzijdse dankbaarheid.
Lees meer
Piotr M op Google

Ga je Airborne Museum bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Adres- en contactgegevens

Utrechtseweg 232
6861 BK
Oosterbeek
Telefoonnummer 026-3337710
Feedback