1.153 beoordelingen

A Gogo Valkenburg Rodelbaan

Genieten van een uitje naar A Gogo Valkenburg Rodelbaan? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Ontdek ons ruime aanbod aan outdoor attracties en groepsactiviteiten. Via de kabelbaan word je naar boven gebracht waar zich alle outdoor attracties en activiteiten plaatsvinden. Ga het avontuur aan op de adventure minigolfbaan, maak een ritje op de rodelbanen of voel de adrenaline wanneer je vanaf de Wilhelminatoren naar beneden tokkelt. Bovenop de heuvel vind je verschillende horecagelegenheden om even een drankje & hapje te nuttigen.

Ook zijn er genoeg indoor activiteiten. Ontdek de grotten samen op een actieve manier. Ga de strijd aan tijdens een potje lasergame en ga met je team voor de beste score. De grot liever van een andere hoogte bekijken? Probeer dan onze nieuwste activiteit ‘Bounce Adventure’. Na een actief programma is het mogelijk om in het grotchalet nog even af te koelen met een verfrissend drankje.

Opmerkingen

Kinderen t/m 8 jaar dienen samen met een volwassene te rodelen. Vanaf 9 jaar mogen kinderen zelfstandig rodelen. Prijs geldt voor 5 munten.

Informatie over A Gogo Valkenburg Rodelbaan

Prijzen

Volwassenen
€ 15,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 88 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Ja
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor A Gogo Valkenburg Rodelbaan

Schrijf review
De prijs staat in verhouding voor wat je er voor krijgt erg laag. Mooi uitzicht als je boven bent! De rodelbaan moet je wel nog apart betalen als je dat zou willen doen maar is echt een aanrader. Eenmaal boven kan je een prachtige wandeling maken.
Lees meer
Charlotte Groen op Google
Het was een succesvolle dag.....Ik kan het aanbevelen...had een teamevenement van het bedrijf....iedereen had veel plezier!!!☺️👍
Lees meer
Elief Antoniadis op Google
Dit was een leuke activiteit die onverwacht is in Valkenburg. We betaalden kaartjes voor de lift de heuvel op. Het kost € 5,50 per persoon en is inclusief de heen- en terugreis (verlies uw bon niet). Kaart wordt geaccepteerd. Ze maken een foto van je in de lift en je kunt de foto onderweg naar beneden kopen. Wij hebben de Rodelbaan gedaan en het was geweldig! Het kost 4,50 per rit. Je betaalt bij de kiosk bovenaan de heuvel. U kunt bij de kiosk betalen met Nederlandse pinpas of contant bij de kassa. Je krijgt een klein plastic muntje om aan de Rodelbaanexploitant te geven. Je mag per token twee keer de lus rondgaan. Heel leuk!
Lees meer
Adam Greyson op Google
Leuk! De kabelbaan en de rodelbaan. Het weer liet ons even in de steek. Maar de jongens van de rodelbaan deden hun best om hem droog te maken zodat we verder konden. Erg goed hoe ze naar de veiligheid kijken en er op letten.
Lees meer
Nicole Roelofsen-Nijhuis op Google
Leuk voor jong en oud! Uitstapje met vele mogelijkheden!
Lees meer
Global Curl op Google
Met de kids Bounce adventure gedaan, ze waren niet weg te slaan uit de netten. Ze vonden het super leuk. Heel leuk ook gemaakt met de skihut in de grot en de discolichten enz. Wel aangeraden om een trui mee te nemen als je daar zit en iets drinkt want het is echt koud binnen.
Lees meer
J H. op Google
Nou helemaal leuk maar kabelbaantje van niets ..wel gewoon gezellig en hele aardige mensen die er werken
Lees meer
Nina Snijders op Google

Ga je A Gogo Valkenburg Rodelbaan bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
10:30 - 18:00
Dinsdag
10:30 - 18:00
Woensdag
10:30 - 18:00
Donderdag
10:30 - 18:00
Vrijdag
10:30 - 18:00
Zaterdag
10:30 - 18:00
Zondag
10:30 - 18:00

Adres- en contactgegevens

Neerhem 44
6301 CJ
Valkenburg
Feedback