1.512 beoordelingen

Restaurant de Pannekoekenmolen

Genieten van een uitje naar Restaurant de Pannekoekenmolen? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Genieten, binnen en buiten. Binnen in een sfeervolle ambiance, buiten op een prachtig terras met uitzicht op vijver met fonteinen en het Limburgse Heuvelland. Voor de kinderen is er genoeg te doen, zowel binnen als buiten kunnen zij zich goed amuseren. Het restaurant is gevestigd in een uit 1712 daterende watermolen.

Opmerkingen

Prijs geldt voor de goedkoopste pannenkoek. De watermolen kan tegen betaling bezichtigd worden.

Informatie over Restaurant de Pannekoekenmolen

Contactgegevens

Molenweg 2A
6271 JN
Gulpen

Prijzen

Kinderen 0 t/m 12
€ 4,50
Volwassenen
€ 5,50

Kenmerken

  • Leeftijd 2 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Restaurant de Pannekoekenmolen

Op het terras een prima pannekoek gegeten tijdens de lunch. Kwaliteit en keuze goed. Correcte bediening, maar weinig persoonlijke touch. Mag wat gezelliger.
Lees meer
Max Wentink op Google
Super lekker en gezellig
Lees meer
marc geleyn op Google
Overheerlijke pannenkoeken en een zeer ruim aanbod van zoete en hartige pannenkoeken. We komen hier al jaren, en het stelt ons nooit teleur. Met het goede weer op het rustige terras gezeten. We zullen dan ook jaren blijven terug komen!
Lees meer
Sinéad vB op Google
Heerlijke pannekoek gegeten bij de Pannekoeken in Gulpen.
Lees meer
Richard Bijl op Google
Ontzettend leuke plek, met hele vriendelijke mensen en nog beter eten. Erg gastvrij ontvangen en een relaxte sfeer. Twee ontzettend lekkere pannenkoeken gehad. Zo lekker dat we besloten om, in plaats van een toetje, nog een pannekoek te delen. We hadden de pannekoek zuurvlees en de pannekoek brie/spek en als toetje de pannekoek 'frikandel speciaal'. Daar waren eigenlijk gewoon heel nieuwsgierig naar en deze heeft ons zeker niet teleurgesteld! Deserts zagen er goed uit. En ruim (gezien bij andere gasten) maar daar hadden we echt geen plek meer voor. Zeker een aanrader! Terras buiten, gezellig aangekleed. Met een trapje naar binnen, maar met een rolstoel baan ernaast. Dus ook toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn.
Lees meer
Diana op Google

Ga je Restaurant de Pannekoekenmolen bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
12:00 - 20:00
Woensdag
12:00 - 20:00
Donderdag
12:00 - 20:00
Vrijdag
12:00 - 20:00
Zaterdag
12:00 - 20:00
Zondag
12:00 - 20:00
Feedback