Kindvriendelijk restaurant met speeltuin in Teroele

Uit eten met je kinderen? Ontdek alle kindvriendelijke restaurants in Teroele en omgeving. Wij selecteren de restaurants op speelgelegenheden en speciale menukaarten voor kinderen. Geniet van je etentje, zonder dat je kinderen zich vervelen.

Onze 10 favoriete restaurants in Teroele

Top 10 beste restaurants in Teroele

  1. Hoeve Waterschap
  2. IJsboerderij de Buterkamp
  3. De Pannekoektrein
  4. Hammerslag
  5. IJsboerderij IJscowd
  6. Pannenkoekenhuis de Boskabouter Wezep
  7. Landbouwmuseum Zorg & Kinderboerderij Het Hooivak
  8. De Zelfpluktuin
  9. Hans en Grietje
  10. Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je voldoende restaurants gevonden waar je terecht kunt in de omgeving van Teroele? Let erop dat je een restaurant zoekt met voldoende speelgelegenheid en bekijk voordat je gaat reserveren alvast de menukaart. Zo weet je zeker dat er iets op de menukaart staat, wat je kinderen ook lekker vinden. Heb je een kinderstoeltje nodig? Geef dit dan bij het reserveren door.

Veel restaurants bieden ook nog speelgelegenheid voor de kinderen. Wil je ook nog een leuke activiteit doen? Wij hebben de leukste activiteiten voor je verzameld bij jou in de regio. Bekijk bijvoorbeeld de dichtsbijzinde speeltuinen, kinderboerderijen, dierentuinen, parken en pretparken in Teroele.

Tips voor restaurants zijn altijd welkom

Wij zijn zeker niet compleet. Heb je een tip over een kindvriendelijk restaurant wat volgens jou absoluut niet mag ontbreken? Bijvoorbeeld omdat je er zelf hele goede ervaring mee hebt, of omdat je zelf de eigenaar bent? Geef je locatie dan vandaag nog aan ons door.