Kindvriendelijk restaurant met speeltuin in Ter Aar

Uit eten met je kinderen? Ontdek alle kindvriendelijke restaurants in Ter Aar en omgeving. Wij selecteren de restaurants op speelgelegenheden en speciale menukaarten voor kinderen. Geniet van je etentje, zonder dat je kinderen zich vervelen.

Onze 15 favoriete restaurants

Top 10 beste restaurants in Ter Aar

  1. De Kade Woerden
  2. Landwinkel Sonneveld & Schenkerij de Boomgaard
  3. Pannenkoe
  4. Boerderij Meerzicht
  5. Speelboerderij Het Buitenbeest
  6. Western Pannenkoek Saloon
  7. Pannenkoeken-Midgetgolf De Roozeboom
  8. Restaurant 't Hooghe Water
  9. Foodhall MingleMush
  10. Pepers pannenkoekenhuis

Heb je gevonden wat je zocht?

Heb je voldoende restaurants gevonden waar je terecht kunt in de omgeving van Ter Aar? Let erop dat je een restaurant zoekt met voldoende speelgelegenheid en bekijk voordat je gaat reserveren alvast de menukaart. Zo weet je zeker dat er iets op de menukaart staat, wat je kinderen ook lekker vinden. Heb je een kinderstoeltje nodig? Geef dit dan bij het reserveren door.

Veel restaurants bieden ook nog speelgelegenheid voor de kinderen. Wil je ook nog een leuke activiteit doen? Wij hebben de leukste activiteiten voor je verzameld bij jou in de regio. Bekijk bijvoorbeeld de dichtsbijzinde speeltuinen, kinderboerderijen, dierentuinen, parken en pretparken in Ter Aar.

Tips voor restaurants zijn altijd welkom

Wij zijn zeker niet compleet. Heb je een tip over een kindvriendelijk restaurant wat volgens jou absoluut niet mag ontbreken? Bijvoorbeeld omdat je er zelf hele goede ervaring mee hebt, of omdat je zelf de eigenaar bent? Geef je locatie dan vandaag nog aan ons door.