225 beoordelingen

Unieke Uitjes

Genieten van een uitje naar Unieke Uitjes? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Zin om wat leuks te doen? Ga eens lekker toeren door de Achterhoek in elektrische TukTuk’s of met een skeltertrein of op de coole Amerikaanse Tandems. U komt langs de mooiste plekjes. Het startpunt is de gezellige 1.000 meter grote hal in Laren Gelderland. Daar zijn meer dan 30 activiteiten zoals Klootschieten, straatgolf en Laser-Kleiduischieten (ook zijn er leuke binnen activiteiten zoals onze (indoor) zeskamp, schietsporten, drone vliegen enz. Kortom: vele leuke activiteiten voor het hele gezin - 7- Persoons elektrische TukTuk’s (prijs vanaf 20,- pp) - (Familie)skeltertreinen, (prijs 12,50 pp) - Amerikaanse Tandems en bakfietsen (prijs 12,50 pp) - 2 persoons gemotoriseerde cabrio Triggers. (prijs 33,- pp) - Klootschieten 7,- pp - Straatgolf 7,- pp

Opmerkingen

De genoemde prijzen bij Prijs zijn voor Klootschieten en Straatgolf P.P. Kanoverhuur vanaf €10 p.p. Kijk in de omschrijving voor meer prijzen.

Informatie over Unieke Uitjes

Contactgegevens

Deventerweg 67 C
7245 PJ
Laren
Telefoonnummer: 0573 740 004

Prijzen

Volwassenen
€ 7,00

Kenmerken

  • Leeftijd 3 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Unieke Uitjes

Schrijf review
We hadden een hele leuke activiteit met de tuk tuk. Iedereen was super enthousiast. Vriendelijk personeel. Aanrader. Overige activiteiten lijken ook heel leuk.
Lees meer
Martin Weegh Van Der op Google
Mooie route gereden met E chopper rond Laren. Voor herhaling vatbaar. Er zijn tal van mogelijkheden bij Unieke Uitjes voor een leuke route of activiteit. Zoals deze bijzondere tuk tuks. We komen zeker weer
Lees meer
Sandra Wong op Google
Hele teleurstellende ervaring met dit bedrijf. We hadden voor ons gezin met 4 jonge kinderen een tuktuk gehuurd voor 4 uur. Bij aankomst kregen we een korte uitleg over hoe de tuktuk werkte en kregen we een route op papier mee die je ook op je telefoon kon scannen zodat je navigatie had. Geen keuze uit meerdere routes en niks geen tips over de omgeving of leuke stops etc. Eenmaal onderweg bleek de route niet te kloppen en niet geschikt te zijn voor tuktuk maar voor fietsers en e-shoppers waardoor we op bepaalde plekken niet de route konden volgen omdat de tuktuk te breed was. Dit bij terugkomst aangegeven maar toen werd gezegd dat 4 uurs routes bijna nooit geboekt werden en ze het ook niet wisten. Mij lijkt dat je als bedrijf wel eerst zelf de routes gereden heb voordat je ze klanten laat rijden. De route duurde ook maar ruim anderhalf uur en was erg saai (bijna alleen maar bos of weilanden en weinig leven) Ook stond er veel wind en was de tuktuk niet dicht waardoor het erg koud was voor de kinderen. Op de website stond dat de tuktuks volledig dicht gemaakt konden worden en dat er stoelverwarming was maar hier werd niks over gezegd. Toen we dat aangaven zei meneer dat als we er naar gevraagd hadden ze de tuktuk helemaal dicht konden maken. Zoiets hoort het bedrijf te vragen of de klant dat wil of niet. Het had een leuk uitje moeten worden voor ons 12,5 jarig huwelijk maar naar 3 uurtjes waren we er helemaal klaar mee. Echt weggegooid geld en zeer slordig dat er geen excuus of compensatie af kon. Voor ons nooit weer bij dit bedrijf.
Lees meer
Aline op Google
Keurig geregeld, de Solexen stonden klaar. Goede uitleg en een leuke route. Ondanks de vele Solexen was het vol geboekt, dus reserveren is sterk aan te raden. Solexen zijn één van de opties voor activiteiten.
Lees meer
Sven Hans op Google
In reactie op de review van Mevr. Willems en de reactie van unieke uitjes. Het gebrek aan de tuk-tuk was zeer ernstig te noemen (één wielbout niet meer aanwezig en de overige losgelopen). De huurder mag verwachten dat een dergelijke tuk-tuk waar je met een groep mensen de openbare weg betreedt technisch 100% in orde is. Het geboden alternatief was echter niet passend voor de groep (longpatient, kleine kinderen en slecht weer). De gegeven reactie van unieke uitjes is in dit geval ongepast. De ontvangst op de startlokatie en de verzorging daarvan waren goed voor elkaar.
Lees meer
marcel op Google

Ga je Unieke Uitjes bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 19:30
Dinsdag
08:30 - 19:30
Woensdag
08:30 - 19:30
Donderdag
08:30 - 19:30
Vrijdag
08:30 - 19:30
Zaterdag
08:30 - 19:30
Zondag
08:30 - 19:30
Feedback