216 beoordelingen

Olympia Charters Sloepenverhuur

Genieten van een uitje naar Olympia Charters Sloepenverhuur? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Olympia Charters in Warmond verhuurd boten en sloepen direct aan de Kagerplassen vanuit Warmond.

Informatie over Olympia Charters Sloepenverhuur

Contactgegevens

Ben jij eigenaar van deze locatie, neem dan contact met ons op.

Prijzen

Prijzen onbekend. Ben jij eigenaar van deze locatie, neem dan contact met ons op.

Kenmerken

  • Leeftijd 1 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Olympia Charters Sloepenverhuur

Schrijf review
Het was onze eerste keer dat we een schip in Nederland charterden en we waren absoluut enthousiast. Over het personeel: de eigenaar Patrick begroette ons zeer vriendelijk en was te allen tijde of telefonisch bereikbaar. De briefing door Marco was prima, er was voldoende tijd en alle vragen werden helder en precies beantwoord. Belangrijke tips voor onze geplande tocht waren goud waard (dubbele bruggen hebben verschillende hoogtes). Het schip (Perfect Storm) was optimaal uitgerust voor onze wensen, alles was aanwezig voor onze dagelijkse behoeften, de slaapplaatsen waren vers opgemaakt en we hebben het schip schoon kunnen overnemen. De tour zelf (via Alphen en Uithoorn naar Amsterdam en dan terug vlak naast Schiphol was geweldig om uit te proberen voor de korte week. Amsterdam zelf is een geweldige ervaring per boot. Onze dochter en de hond hebben het allebei erg naar hun zin gehad en genoten, dus wij komen nog eens terug!
Lees meer
Wolf Zur op Google
op zondagochtend werden we begroet door Patrick met een glimlach en in een goed humeur om ons uit te leggen hoe we de boot moesten besturen.. hij informeerde ons ook over de kaart en de prachtige routes die we kunnen bezoeken... het was onze eerste keer dat we een boot en had zeker positieve indrukken om opnieuw te gaan ... genoten van de rit, de boot was zo gemakkelijk te hanteren ...
Lees meer
George Gazetis op Google
Mooi bedrijf, vriendelijk personeel, reageert snel via de mail en is duidelijk in de communicatie. De sloep die we huurde was van grote klasse, nieuw en erg mooi! We komen hier zeker nog eens terug!
Lees meer
Tommy Van Den Berg op Google
Dit was een geweldige ervaring. Zeer goed geprijsde bootverhuur.
Lees meer
Louise op Google
Lekker gevaren voor een goede prijs.
Lees meer
Pieter de Hartog op Google

Ga je Olympia Charters Sloepenverhuur bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Openingstijden onbekend. Ben jij eigenaar van deze locatie, neem dan contact met ons op.
Feedback