154 beoordelingen

Natuurlijk De Veenhoop

Genieten van een uitje naar Natuurlijk De Veenhoop? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Deze goed onderhouden camping met een naastgelegen jachthaven ligt centraal in Friesland en wordt omringd door twee natuurgebieden. Er zijn veel watersportmogelijkheden en er worden sloepen, zeilboten en kano's verhuurd. Tevens is er een zeilschool. Het terrein is opgedeeld in verschillende grasvelden die gescheiden zijn door loof- en fruitbomen evenals diverse soorten heesters. Naast de camping ligt een speeltuin. Met een fietspontje bent u snel in het schitterende Natuurpark de Alde Feanen.

Informatie over Natuurlijk De Veenhoop

Contactgegevens

Eijzengapaed 5
9215 VV
De Veenhoop
Telefoonnummer: 0512 461 412

Prijzen

Volwassenen
€ 510,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Natuurlijk De Veenhoop

Schrijf review
Net een week op deze locatie mogen verblijven in chalet Imke, familie Zandstra is zeer gastvrij. Mooie chalet en mooie rustige camping. Het was nu rustig aangezien alleen de chalets beschikbaar zijn in deze periode maar kan me voorstellen dat in het hoogseizoen het ook prima toeven is. Wellicht dat wij nog eens in de safaritent gaan of met de caravan. In ieder geval oant sjen!
Lees meer
Peter Gerrits op Google
Langs gereden. Tamelijk nieuw en nogal kaal. Niet ons ding.
Lees meer
Henk Woelders op Google
Mooie locatie!! Camping zelf moet nog wat groener (beplanting) worden maar dat komt vanzelf wel. We hebben de eigenaar niet gezien maar werden zeer vriendelijk telefonisch ontvangen ivm late aankomst De omgeving is echt prachtig.
Lees meer
Marcel op Google
Geweldige kleine en vooral verzorgde camping. Wij waren hier voor de tweede keer en hebben wederom een ​​geweldig verblijf gehad in een van de glamping tenten. Onze tip: huur ter plaatse een sloepboot zonder vaarbewijs en vaar gewoon een hele dag door de grachten. Het water is perfect om in te zwemmen en je kunt hier ook vissen (vergeet fispas niet). Wij komen zeker een derde keer terug.
Lees meer
Timo Bakenecker op Google

Ga je Natuurlijk De Veenhoop bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
6:00 - 22:00
Dinsdag
6:00 - 22:00
Woensdag
6:00 - 22:00
Donderdag
6:00 - 22:00
Vrijdag
6:00 - 22:00
Zaterdag
6:00 - 22:00
Zondag
6:00 - 22:00
Feedback