439 beoordelingen

Marenland Recreatie

Genieten van een uitje naar Marenland Recreatie? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Ideaal gelegen temidden van 950 km aan kanowater. Voor kanotochten van een uurtje of een dag, De kano-vloot bestaat uit 1- tot 12-persoons boten. Geen ervaring? ... Geen nood, een korte instructie en een route-advies behoren tot de standaard service.

Opmerkingen

De genoemde prijs is voor een meerpersoons canadees (5-12 persoons) voor 1 uur. Ook verhuur van 1 en 2 persoons kayak’s, electrosloepen en rondvaarten.

Informatie over Marenland Recreatie

Contactgegevens

Winsumerdiep 6
9951 CG
Winsum
Telefoonnummer: 0595 442 750

Prijzen

Volwassenen
€ 2,50

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 99 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Ja
  • Honden toegestaan: Ja

Reviews voor Marenland Recreatie

Schrijf review
Luxe sloep met comfort, gehuurd voor een vaartocht door de provincie Groningen. Online gereserveerd. Bij aankomst lag de boot klaar. Je krijgt een routekaart mee, instructie's en varen maar. 2 jaar geleden een elektrische (fluisterboot) gehuurd, die vaart wel een stuk langzamer maar is stiller. Wil je sneller varen en meer willen zien van de provincie Groningen, kies dan voor een luxe sloep. Ik kan Marenland recreatie van harte aanbevelen!
Lees meer
Martin Postmus (Groningen in Beeld) op Google
Wij kunnen het alleen maar eens zijn met de positieve recensies, een geweldige plek. Alles klopt hier! Het mooie dorp is te voet in 5 minuten te bereiken
Lees meer
Rosmarie Piel op Google
Wij hebben gestaan met de camper op het veld , niet aan het water. Mooi en schoon sanitair en goed onderhouden staplekken
Lees meer
Patricia Bosgoed op Google
Kleine camping met enkele trekkershutten, kamers en kleine huisjes. Meestal gebruikt door campers. De plaatsen zijn wat klein, maar mooi ingericht; sommige liggen direct aan het water en andere aan een weiland. Verhuur van kano's en elektrische boten om het dorp Winsum of daarbuiten te verkennen. Goed restaurant ter plaatse genaamd de jongens uit de buurt, maar een beetje prijzig.
Lees meer
DS Dijk op Google
Retro caravan & campertje gehuurd voor een weekend. Super gezellig 🥰 Lekker eten en vriendelijk personeel. Mooie omgeving 👍
Lees meer
Sytha Scholten op Google

Ga je Marenland Recreatie bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
09:00 - 17:00
Feedback