14 beoordelingen

Kindertheater Thuis bij Molletje

Genieten van een uitje naar Kindertheater Thuis bij Molletje? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

“THUIS BIJ MOLLETJE” Is een kindertheater met een echt ondergronds Sprookjesachtig Molshuis! Er zijn open voorstellingen voor iedereen te bezoeken. Bekijk de agenda! Kom naar het knusse Molshuis voor een onvergetelijke middag.

Opmerkingen

Kindertheater ThuisbijMolletje is een knus en kleinschalig theater onder een winkel in de binnenstad van Zwolle. Door beperkte aantal plaatsen graag reserveren via :thuisbijmolletje@gmail.com.

Informatie over Kindertheater Thuis bij Molletje

Contactgegevens

Sassenstraat 26
8011 PC
Zwolle
Telefoonnummer: 06 46798704

Prijzen

Volwassenen
€ 9,00

Kenmerken

  • Leeftijd 0 - 7 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Kindertheater Thuis bij Molletje

Onze kinderen vertrokken vol verwondering. Prachtig plek.
Lees meer
Michiel Van Landeghem op Google
Met mijn wandelclubje op visite geweest bij Hubertus de Mol. Wat een leuk ontvangst! We zijn op de hoogte gesteld over het ontstaan van dit project! En Hubertus heeft ons laten zien hoe hij woont onder de grond! Wat knus! Ook erg leuk voor kinderen. Na lekkere koffie en een molshoop, vertrokken we weer! Hubertus dank voor het ontvangst!
Lees meer
simone de jong op Google
Gezellig en veilige plek om kind te zijn
Lees meer
Victorine Nieuwenhuis op Google
Tijdens een bezoekje aan Zwolle kwamen we nietsvermoedend langs het huisje van molletje. We werden vriendelijk uitgenodigd een kijkje te nemen. Wát een leuke ervaring om in het schattige huisje van het molletje rondgeleid te worden. Zelfs voor ons als volwassenen al heel leuk!
Lees meer
Judit Delnoij op Google
Wát een fantastische kinderverjaardag hebben we hier gevierd, allen onder de indruk van Molletje én zijn prachtige holletje gingen we weer naar huis!! Een betoverend plekje verscholen in Zwolle en een verjaardag om nooit te vergeten. Wat hebben jullie dit fantástisch gedaan Mirjam 💗💃🎈🎂🥳
Lees meer
Merei Ordelman op Google
Het was heerlijk om te zien dat de kinderen weer even kind konden zijn! Vond het geweldig om ze te zien groeien tijdens het interactieve kinderfeestje! En de molshooptaart is echt geniaal lekker. Zeker een aanrader om naar toe te gaan voor verschillende leeftijden.
Lees meer
Angela Evertze op Google

Ga je Kindertheater Thuis bij Molletje bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Feedback