54 beoordelingen

Het oude brandspuithuis

Genieten van een uitje naar Het oude brandspuithuis? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

In Het oude Brandspuithuis vindt u een expositie over de geschiedenis van het dorp Serooskerke, waaronder bijzondere archeologische vondsten en gouden munten. Er is ook een overzicht van de ontwikkeling van de brandweer en ambulancehulpverlening, waarbij er voor de jeugd diverse activiteiten zijn.

Informatie over Het oude brandspuithuis

Contactgegevens

Torenstraat 32
4353 AA
Serooskerke

Prijzen

Kinderen 0 t/m 12
€ 2,00
Volwassenen
€ 3,00

Kenmerken

  • Leeftijd 3 - 100 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Nee
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Het oude brandspuithuis

Klein maar fijn brandweermuseum.. geschikt voor kinderen... met zoekopdrachten voor de kinderen
Lees meer
Ma st op Google
Vanmiddag met onze kleinzoon van vijf jaar bij jullie in het museum geweest hij vond het super leuk en zijn papa en opa vonden de gids interessant vertellen.bedankt.
Lees meer
Adje Lips op Google
Zo vaak voorbij gefietst, nu ook binnen het westen. Klein huis, er zijn grote en interessante tenten, die kunnen worden geopend. Over de scheiding van het merk in Zeeland en het beheer van het merk in de lus van de tijd, maar ook over de scheiding van Serooskerke is geen lege huls. Absoluut geweldig! Ik ben er al zo vaak langs gefietst, en nu heb ik er eindelijk naar gekeken. Voor het kleine huis een verrassend grote expositie waar je uren kunt vertoeven. Je leert niet alleen over de geschiedenis van de Zeeuwse brandweer en het materieel en de geschiedenis ervan in het algemeen, je leert ook over de geschiedenis van Serooskerke. Sterk aanbevolen!
Lees meer
Bernie Gajdzik op Google
Bezoek in maart 2023 Entree: 4€ p.p. Een geweldig klein museum en dol op kinderen. Je kunt in elke auto zitten, brandweerman spelen, helmen en jassen opzetten en oud-brandweerlieden geduldig alles aan je laten uitleggen. Ook is er een enorme collectie helmen van over de hele wereld en brandweermateriaal uit de regio. Hier wordt veel hart en passie in gestoken, die je graag steunt met je intrede 😊
Lees meer
Benedikt G. op Google

Ga je Het oude brandspuithuis bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
13:00 - 17:00
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Feedback