142 beoordelingen

Choco Loca

Genieten van een uitje naar Choco Loca? Ontdek wat je hier kunt doen en of het geschikt is voor jouw kinderen. Lees recente reviews en bekijk de foto's van onze sfeerimpressie.

Omschrijving

Jullie worden ontvangen door Ma Chérie met het lied van onze Zoete Lieve Gerritje en we wandelen samen door de stad met Té Gekke Choco opdrachten. Daarna begint het feestje. Een leuk Choco Uitje!

Informatie over Choco Loca

Contactgegevens

Hinthamerstraat 216
5211 MX
's-Hertogenbosch

Prijzen

Kinderen 0 t/m 12
€ 22,50
Volwassenen
€ 32,50

Kenmerken

  • Leeftijd 4 - 12 jaar
  • Rolstoelvriendelijk: Ja
  • Weergevoelig: Nee
  • Rookvrij
  • Honden toegestaan: Nee

Reviews voor Choco Loca

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad met een vriedinnengroep ter ere van een Sarah viering. We hebben gelachen en de organisatie, locatie en stadswandeling waren echt top. Zeker een aanrader! Bedankt Tante Annie
Lees meer
Melanie Rietveld op Google
Smalle entree voor een hele groep maar hele leuke tent. Leuke ingerichte kamers, wel wat warm! Erg leuke workshop en fijn ontvangst van choco chica. Chocoladebollen waren erg lekker. Echt een aanrader om met een groepje te doen. Ook zeker in combinatie met Boerengoed (zie Boerengoed webite voor het arrangement)
Lees meer
Ingrid op Google
Mee met een vrijgezellenfeest: Er waren afspraken veranderd, begeleiding had zich niet goed ingelezen of vergist. Prima.... Speurtocht... we hadden niet alle spullen, wederom begeleiding wist allemaal niet meer hoe het werkte... we moesten hierdoor binnen 1,5 uur het centrum bijna door rennen... einde van de workshop hadden we wel ineens 1 uur over. Ook het hele gek doen voelt nogal vreemd als de gene die alles begeleid hier ook niet vrij in is. Begrijpelijk dat personeel schaars is, maar het voelt raar als je mal moet doen maar hier geen motivatie achter zit.
Lees meer
lisa coenen op Google

Ga je Choco Loca bezoeken? Dit zijn de gegevens.

Openingstijden

Maandag
09:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
09:30 - 17:00
Feedback